Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek a férjem mellett boldogtalan lenni, s nem akarok kifutni az időből, mert szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
van 3,5 hónapos babánk. Én úgy érzem, mióta ő megszületett, a férjem nem igazán vált apává, s nekem ezzel vannak gondjaim.Több veszekedésünk is volt már e miatt, el is mondtam már mik az elvárásaim mint apa iránt, ideig óráig figyelt is a dolgokra, de már megint ott tarunk ahol előtte.Az anyját tartja elsődlegesnek, mert azaz édesanyja=mikor így nevezi a falra tudnák menni, az én szüleimet meg semmibe veszi. Nem a gyerekünk érdekeit nézi, hanem az anyjáét. Vannak napok mikor jobban foglalkozik a kicsivel, de ma reggel is a szabad 15 percét, számítógépes hüle akvárium fejlesztésre szánta.Nekem mint anyának ez fáj. Én mindkét oldalról a szülőket a fiam nevelése, szoktatása érdekében, mamának, papának nevezem, a férjem a szüleimnek sosem mondta, fiam itt a mama, papa. Túl anyás, úgy érzem, s nem tudom mi váltotta ez ki belőle. Mintha csak azt tekintené családjának, az én rokonaimat így kizárja a fiam életéből, pedig szép nagy családban nevelkedhetne, ha mindkét irányba nyitott lenne. Persze hozzá kell tennem, a nővérééknél is ez a helyzet. Anyóst kinullázták, a gyerekek terén,most hogy nagyobbak, nem is szeretnek náluk. S persze ha megint felhozom mi nem tetszik, akkor én leszek a rossz, mert édesanyukája ellen vagyok, pedig már már ő miatta kezdem nem szeretni azt az asszonyt (anyósom).
2011. okt. 19. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

Lehet, hogy munkahelyi feszültség áll a dolog mögött - és azt hozza haza.

Ha jó vettem ki a szavaidból, akkor ő valami informatikus féle. Azt is vedd figyelembe, hogy ő dolgozik és hozza haza a pénzt!

- te meg szerintem otthon lehetsz állapotos szabadságon. Lehet hogy itt kell keresni a probléme gyökerét? Neki munka neked szieszta.

2011. okt. 19. 12:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem való színű ki magamat. A férjem rendőr, s a facebookon játszik. A fiam pedig már megszületett, s mi vagyunk a családja, nem anyósom.
2011. okt. 19. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Oidipusz-komplexus.. vannak ilyenek, és nem változnak.. ez a tulzott kötődést jelenti az anyához.. olvass utana, de sztem te is hallottal már erről.. :S nekem az exem volt ilyen, azt mondta h az anyját jobban tiszteli, mint engem..a kettőt nem is kellene hasonlitgatni, másfajta szeretet az egyik, és másfajta a másik.. nem mondhat senki olyat h a parjat jobban szereti, mint az anyjat..
2011. okt. 19. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Az Oidipusz-komplexus szexuális vonzódást jelent az anya iránt nem túlzott kötődést.
2011. okt. 19. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
a tulzott kötődés is vmi hasonlonak tudható be, nem gondolod?? vagy szted ez teljesen normalis? lehet h vannak szexualis gondolatai is, csak azokat nem tárja elő..
2011. okt. 19. 13:06
 6/12 napietus ***** válasza:
100%

az anya felé érzett túl nagy kötődést általában valamilyen bizonytalanság váltja ki. megfigyelheted majd a saját kisfiadon is, ha bármi miatt bizonytalannak érzi magát, vagy nem tud megbírkózni a feladattal, rögtön "anyát" hívja majd, azaz téged. lehet, hogy a férjedből a gyerek születése, a családfővé válás váltotta ezt ki, talán túl nagynak érzi a feladatot, ezért húzy a "biztonság"-gal azonosított anya felé.

29/n

2011. okt. 19. 13:16
 7/12 anonim válasza:
100%

Szerintem a férjed egy nagy gyermek maradt. Evvel magyarázható az anyához való túlzott ragaszkodása és a facebook-os játékok is... de hogy mit lehet egy ilyen férfival mit kezdeni, azt nem tudom...

(Volt egy 37 éves barátom, vele is ugyanez volt a helyzet és mikor oda került a sor hogy lakást vesz, hát megvette az anyja feletti emeleten. Semmi nem változott. Én egyértelműen otthagytam, de nálad már bonyolultabb a helyzet...)

2011. okt. 19. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az elöttem szolónak igaza van, egy nagy gyerek a párod aki irányitásra szorul, talán ezért is választotta a rendőri pályát mert megmondják mit tegyen.Ez tapasztalat de nem akarok általánosítani. probálj meg nem elvárni h változzon hanem mond meg neki h "álj fel a gép elöl és játsz a gyerekkel bmeg" probáld meg és ha bejön megvan a megoldás.
2011. okt. 19. 14:05
 9/12 menta34 ***** válasza:
46%
Emlékszem a 3,5 hónapos gyerekkel én sem tudtam mit kezdeni! és most ezen lehet röhögni, lehet cikizni meg ilyenek, de a tény az tény:) oké, gügyögtünk meg játszottunk, de igazából 1 éves kora óta lehet nyugodt szívvel rám bízni :) de azóta bármennyit. Szóval simán csak nem tud a gyerekkel mit kezdeni a párod, te meg gyerekezel így veled sincs mit kezdeni, marad a gép :))
2011. okt. 19. 16:55
 10/12 anonim válasza:
Szia, érdekelne, hogy megoldódott e a helyzetetek?
2017. dec. 9. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!