Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek a férjem mellett boldogtalan lenni, s nem akarok kifutni az időből, mert szeretem, mit tegyek?
Lehet, hogy munkahelyi feszültség áll a dolog mögött - és azt hozza haza.
Ha jó vettem ki a szavaidból, akkor ő valami informatikus féle. Azt is vedd figyelembe, hogy ő dolgozik és hozza haza a pénzt!
- te meg szerintem otthon lehetsz állapotos szabadságon. Lehet hogy itt kell keresni a probléme gyökerét? Neki munka neked szieszta.
az anya felé érzett túl nagy kötődést általában valamilyen bizonytalanság váltja ki. megfigyelheted majd a saját kisfiadon is, ha bármi miatt bizonytalannak érzi magát, vagy nem tud megbírkózni a feladattal, rögtön "anyát" hívja majd, azaz téged. lehet, hogy a férjedből a gyerek születése, a családfővé válás váltotta ezt ki, talán túl nagynak érzi a feladatot, ezért húzy a "biztonság"-gal azonosított anya felé.
29/n
Szerintem a férjed egy nagy gyermek maradt. Evvel magyarázható az anyához való túlzott ragaszkodása és a facebook-os játékok is... de hogy mit lehet egy ilyen férfival mit kezdeni, azt nem tudom...
(Volt egy 37 éves barátom, vele is ugyanez volt a helyzet és mikor oda került a sor hogy lakást vesz, hát megvette az anyja feletti emeleten. Semmi nem változott. Én egyértelműen otthagytam, de nálad már bonyolultabb a helyzet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!