Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg ezt egy nő sem?
Miért nem érti meg egy nő sem, hogy nekem ott vannak a húgaim is, akiket nevelnem kell?
Már 6 éve próbálkozom, nem kevés nővel ismerkedtem ez idő alatt és egy sem értette ezt meg. Már kezdek belefáradni.
Mindig mondják, hogy passzoljam már le őket pár órára valakinek, de hogy ha egyszer senkim nincs? Ráadásul kisebb korukban is mindig ezt mondták. Persze, pont magára fogok hagyni egy 5 meg egy 7 évest, mi? Mostmár ők kiskamaszok, szóval egyszerűbb lenne, de senkim nincs. Szüleink meghaltak, nagyszüleinket nem is ismerem, barátaim bizonyos okokból elhagytak, nincs kire bízni őket arra a pár órára. Az a pár óra egyébként is pont az az idő, amennyit egy nap tudok velük foglalkozni.
Szóval nem, nem vagyok egész nap szabad. Majd ha nagyobbak lesznek és önállóbbak, akkor lesz időm, de még javarészt rám vannak szorulva.
De nem teljesen értitek. Nekem abban a 2-3 órában nem csak velük kell foglalkoznom, hanem főznöm, mosogatnom, stb. Utána pedig aludnom is kell még egy 3-4 órát, hogy bírjam a munkát. Én nem tudnék plusz 2-3 órát még a nőkkel foglalkozni, mert mit ennének a lányok például? Vagy mikor aludnék?
Az eddigi nők meg, akikkel eddig ismerkedtem kedves 30-as válaszoló, minden nap akartak velem találkozni.
Igazából neked NEM fér bele az életedbe a barátnő.
1. Nem is akarsz megoldást találni, egyre csak a kifogásokat sorolod. Pl nincs kire bízni. És? Vannak bébiszitterek, pár óra nem kerül már olyan sokba, de nem.
2. Szerintem Te itt nagyon kamuzol, szépen előadtad magad, hogy napi 4-5 órád lenne, jajj a gonosz nőknek ez nem elég és a húgaidat ki akarják túrni az életedből kb. Szerintem csak azért írtad ki a kérdést, hogy a nőket hibáztathasd és veled egyetértő válaszokkal nyugtasd magad, hogy jajj tényleg a nők elégedtlenek és miattuk vagy egyedül, holott TE nem vagy hajlandó semmit sem tenni egy kapcsolatért.
Erre szép lassan kiderültek dolgok:
- néhány kommenttel ezelőtt még azt írtad, hogy napi 4-5 órád lenne egy barátnőre, de az kevés nekik. Most már csak 2-3 órád lenne rá, és az sem tisztán, mert akkor főzöl/mosol/takarítasz.
"A 4-5 óra az az együtt töltött idő, de természetesen szinte bármikor ráérek velük akár chatelni vagy telefonon beszélgetni. ... Csak a délutánt valahogy nem értik meg, hogy nekem muszáj otthon lennem olyankor a húgaimmal. De természetesen otthon is ráérek, illetve ráérnék velük foglalkozni úgy ahogy, mert azért otthon is van feladatom, amiket meg kell csinálnom. Szóval 8-9 órát így is tudok simán rájuk szánni, csak abból 4-5 óra az, amit kettesben tudunk tölteni."
- egyik helyen leírtad, hogy sokszor már félrevonulnak a húgaid a szobájukba (és ekkor a nappaliban milyen jól ellehetnél egy barátnővel órákig nyugiben), ergo keveset foglalkozol velük - de a legtöbb kommentben vered a nyálad, hogy csak ekkor tudsz a húgaiddal foglalkozni. Most akkor minden nap velük foglalkozol órákat, vagy nem mert elvonulnak? :D
"Nem gyerekek már, kamaszok, inkább a szobájukban vannak, de nekem otthon kell ugye lennem azért figyelni rájuk."
Egyébként meg miért nem délelőtt alszol, amikor a húgaid is iskolában vannak? Ki az a felnőtt, dolgozó nő, aki délelőtt 10-től ráér délután 2-3-ig? A legtöbb ember ilyenkor dolgozik, persze hogy délután és este van idejük találkozni a párjukkal!
Egyébként pont sz*rul csinálod, mert ÉJSZAKÁRA NEM AJÁNLATOS egyedül hagyni a 16 év alatti gyerekeket, te meg pont akkor nem vagy ott: [link]
Keress rá, több helyen is ezt írják! (Btw miért nem keresel másik munkát, amivel nem éjjel kell dolgoznod?)
Egyébként 11 és 13 évesen tényleg képesek KETTEN, EGYÜTT eltölteni egyedül, ha van kaja.
Te szeretnél egy barátnőt, aki otthon ül veled 1-2 órát, van kivel szexelni, de ennyi, ne kelljen vele igazán foglalkozni.
Te nem érted teljesen, de akkor most leírom tömören és a lehető legegyszerűbben:
NEKED NEM VALÓ BARÁTNŐ
#33 Egyáltalán nem kamuzok, csak össze kéne rakni a dolgokat.
És nem, nem csak a szex miatt szeretnék barátnőt, de ezt nyílván te jobban tudod.
Ha pedig reggel mennék dolgozni mondjuk, akkor még kevesebb időm lenne bármire.
Erről ennyit.
Egyébként meg már próbálom kicsit jobban beosztani az időmet, mert észrevettem, hogy van, amin tényleg lehet egy picit segíteni, de így se lesz sokkal több időm.
Például nem reggel vásárolok be, hanem miközben viszem haza a húgaimat és nem egy napra, hanem többre.
Ráadásul direkt a nők miatt alszom, csak 3-4 órakat, különben meg tudnék simán délelőtt is aludni, de nem. Szóval azt sem lehet mondani, hogy én nem teszek semmit, mert de, sokat teszek egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!