Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, és az új hódolómnak barátnöje huzamosabb idö óta! Ez a fiú, pont a partnerem ellentettje. Mit tegyek?
az én barátom otthon ül és egy nap végignéz 6 filmet is akár! Ö olyan mint én, szeret mozogni, görkorizni, biciglizni, túrázni! A barátommal egyre többet vezsekszünk, és sose kért még bocsánatot tölem, ha megbántott akkor se! A pénzét meg az istenért nem költené el! Nem kell hogy mindent ö fizessen nekem! Multkor megkértem adjon pénz a fogamzásgátlóra, mert mindig én fizetem. Erre ö:-Jó majd visszadod ha lesz pénzed!:S
Hát nem tudom mit tegyek! Csak beszélgetünk! A megcsalás szóba sem jön, együnk sem olyan, akkor nyíltan szíktanánk így egyeztünk meg!
Ha nem tudsz választani két ember között kérdezd meg magadtól, kinek mondanám azt, hogy: hiányozni fogsz, és kinek azt, hogy: könyörgöm ne menj el!
Szerintem beszéljétek meg a pároddal a problémát, és mondd el neki, hogy a védekezés mindkét fél dolga, szóval a tabi felét fizesse ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!