Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy "a telóm pont az expasimat zaklatja"?
Exem mondta,hogy ma miért hívtam?
Kérdeztem,hogy minek hívnám?!
Válasza: nézd meg a telódban.
Megnéztem: Hívásidőtartam majdnem 1 perc,de én egész addig nem is tudtam róla. Billentyűzáram f*sza,az nem oldhatódott ki.
Lehetséges,hogy egy ember valahogy,valamilyen szoftverrel belenyúljon a másik telójába és felhívjon róla valakit?
elméletben van ilyen proogi, vagy mi a fene,mert emlékeszem, 1x sulifogászaton voltunk és a fiúk elkérték a telómat és bluetooth-on küldtek valamit. aztán meg visszaadták a telómat és kicsivel utnáa láttam, hogy a hangerő ugrál fel-le és 1x csak elkezdett ordítani a zene és megállítani sem tudtam o.O' enyhén gáz is volt... :$
de nem tudom,hogy ez milyen távolságból hat, érted... :/
de nemhiszem, lehet,hogy tényleg véleetlen a billentyűzár kijött, láttam már ilyen példát, sőt velemis megtörtént már! a sim kártyámat is zároltam már,mert valahogy bekapcsoldott, és nem tudom hogyan... de alap üzemmódban is volt ilyen:) amúgy ez egy ijesztő véletlen! ;)
<3
jaa, értem >.<
akkor csak anyuci lehettett :D mret az tény,hogy sokmindenre képesek a telók, de önműködésre (még) nem :)
köszöntem a válaszokat! :)
de az én telóm nem nyomódhatott el úgy.ugyanis ő a névjegyzékben a végefelé van,a hívásnaplóban sem volt sem első,sem utolsó. szóval főként csak azt nem rétem,hogy miért pont őt??
és nem hiszem,hogy ennek sok köze lenne a ezotériához :D foglalkozom az ezotériával...lehet,hogy akkor pont rá gondoltam (nemrég mentünk szét),és ezért hívta fel a telóm önszántából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!