Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az lehetséges, hogy "a telóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy "a telóm pont az expasimat zaklatja"?

Figyelt kérdés

Exem mondta,hogy ma miért hívtam?

Kérdeztem,hogy minek hívnám?!

Válasza: nézd meg a telódban.

Megnéztem: Hívásidőtartam majdnem 1 perc,de én egész addig nem is tudtam róla. Billentyűzáram f*sza,az nem oldhatódott ki.

Lehetséges,hogy egy ember valahogy,valamilyen szoftverrel belenyúljon a másik telójába és felhívjon róla valakit?

2011. szept. 7. 21:35
1 2
 1/11 needtoknow ***** válasza:
100%
Ez inkább ezotéria téma, ez nekem misztikus. :D
2011. szept. 7. 21:35
 2/11 kicker ***** válasza:
100%
Biztos Te is a Hell mobil szolgáltatónál vetted a telefont,jó kis vége volt.Este nem láttad elsompolyogni egy ásóval megy pár fekete zacsival?
2011. szept. 7. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Töröld ki a számát, akkor bizos nem legy még egy ilyen
2011. szept. 7. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:

elméletben van ilyen proogi, vagy mi a fene,mert emlékeszem, 1x sulifogászaton voltunk és a fiúk elkérték a telómat és bluetooth-on küldtek valamit. aztán meg visszaadták a telómat és kicsivel utnáa láttam, hogy a hangerő ugrál fel-le és 1x csak elkezdett ordítani a zene és megállítani sem tudtam o.O' enyhén gáz is volt... :$

de nem tudom,hogy ez milyen távolságból hat, érted... :/

de nemhiszem, lehet,hogy tényleg véleetlen a billentyűzár kijött, láttam már ilyen példát, sőt velemis megtörtént már! a sim kártyámat is zároltam már,mert valahogy bekapcsoldott, és nem tudom hogyan... de alap üzemmódban is volt ilyen:) amúgy ez egy ijesztő véletlen! ;)

<3

2011. szept. 7. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Excsajom ugyanezt eljátszotta, ráadasul úgy h állitolag akkor nála se volt a teló...:D
2011. szept. 7. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó: nade akkor legalább egyértelmű,hopgy valaki szórakozott!!! :DD
2011. szept. 7. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Hat ez az h nem, mert ő kutyát sétáltatott, a mobil meg fent volt a szobájában:D Esetleg az anyja lehetett, lehet újra össze akart hozni minket az öreglány :D
2011. szept. 7. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:

jaa, értem >.<

akkor csak anyuci lehettett :D mret az tény,hogy sokmindenre képesek a telók, de önműködésre (még) nem :)

2011. szept. 8. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én hívtam már fel valakit véletlenül úgy, hogy benyomódott a mobil a táskámban. Az elején van a telefonkönyvben?
2011. szept. 8. 07:21
 10/11 A kérdező kommentje:

köszöntem a válaszokat! :)

de az én telóm nem nyomódhatott el úgy.ugyanis ő a névjegyzékben a végefelé van,a hívásnaplóban sem volt sem első,sem utolsó. szóval főként csak azt nem rétem,hogy miért pont őt??

és nem hiszem,hogy ennek sok köze lenne a ezotériához :D foglalkozom az ezotériával...lehet,hogy akkor pont rá gondoltam (nemrég mentünk szét),és ezért hívta fel a telóm önszántából :D

2011. szept. 8. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!