Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem a barátomat, pont ez lesz a vesztem?
5honapja járok a barátommal, teljesen beleszerettem, sosem szerettem igy senkit eddig. Ő is szeret legalábbis azt mondja és viselkedik ahogy néz, ölel..stb
még mielött jártunk volna volt 1 fiatalabb csajszi aki modellkedik és hát elég szép vele ugy dumálgattak. Akkoriban kérdeztem töle (mert mi még nem jártunk,mielött összejöttünk vna kb 5honapig ismerkedtünk sokat dumálgattunk)mondta hogy ö bejön a csajszinak, és sztem neki is ez a modell lány, mer hát sztem is szép. szerencsére nem dumáltak utána mikor összejöttünk de most h a csajszi ujra szingli lett, (volt pasija pár honapig) most ujra dumálnak és félek h rámenni a barátomra, vagy nem tudom...
Annyira szeretem a barátomat és annyira ragaszkodok (és néha belegondolok h uristen mennyire ragaszkodok lehet ez tul durva) hozzá,de nem akarok féltékenykedni meg ilyenek mert nem tett semmi olyat, de félek h mi lesz ennek a kimenetele.
Tudni kell azt, hogy nem 1 helyen lakunk a barátommal 80km van köztünk, és ez a csajszi odavalosi ahol ö lakik..
Most rákérdezzek, v hagyjam?
köszönöm a segtiséget elöre is ill a tanácsot!
de 1helyen tanulunk. szoval suli közben minden ok.
meg megbirjuk oldani a találkozásokat csak most nyáron dolgozik otthon, igy csak hétvégente birtunk találkozni.
jövöhéten meg mennénk görögbe nyaralni, hogy hagyjam?
tisztára belezugtam:( tudom ez az amit nem kellett vna.
mingyár sirok mint 1 idiota..
igen megyünk, és már nagyon várjuk:)
csak hát na rosszul esik hogy más lánnyal beszél akiröl tudom h ugy mond pályázik a barátomra:/ meg télleg szép lány.
Főleg az zavaar h amiota szakitott a lány a pasijával azota mindennap beszélnek.
Fiú lány barátság pedig nincs legalábbis nem tudok rola,hogy az 1ik fél ne lépett vna..
Nem akarom megbántani barátomat sem hogy féltékenykedek itt mint 1 pisis, mer elvileg nincs mire..még.:S:(
szerintem tévedsz, nem Brigi vagyok.
de akkor ugy látom valakivel egy cipöben járok:(
szegény:(
én nem félek a csajtol mert joval fiatalabb nálam kis csira:)
viszont tudja magárol h szép....
nem tudom mit tegyek tanácstalan vagyok.
"Brigis" vagyok.
Bízz a barátodban. Mondd el neki, hogy aggaszt az a liba, DE te bízol benne és tudod, hogy nem olyan hülye, bedőljön egy kis csírának. (: nyomatékosítsd, hogy bízol benne, próbáld meg elcsábítani, hogy akarjoon téged. nagyon. akkor szerintem nem kellesz neki a kis "csíra" az érettebb csaj helyett, aki nem nyafog Disneyland-ről, meg depijéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!