Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha egyik JÓ BARÁTOD...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha egyik JÓ BARÁTOD összejönne az exeddel? A társaságomban pont 1 ilyen van azért kérdezem.

Figyelt kérdés
konkrétan nem az én exem mind a 2 barát:)
2011. júl. 19. 01:09
 1/10 anonim ***** válasza:
nagyon-nagyon
2011. júl. 19. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:
engem nagyon, ha jó barát akkor nem jön össze az exemmel
2011. júl. 19. 01:15
 3/10 anonim ***** válasza:
zavarna!
2011. júl. 19. 01:16
 4/10 anonim válasza:
én már jártam így és nagyon zavart :S
2011. júl. 19. 02:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, esetleg akkor, ha a csaj dobott.
2011. júl. 19. 02:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Elméletileg már nincs a " tulajdonába". Ha szeretik egymást, miért törödjenek mással?
2011. júl. 19. 06:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen az életemben, a barát nem kérdezett meg, ki is hűlt a kapcsolatunk...
2011. júl. 19. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyire azért nem vagyok gyerekes! Senki élete felett nem rendelkezhetek és nem akadályozhatom meg senki boldogságát a saját önzésem miatt.
2011. júl. 19. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
hülyeség. miaz h már nincs a tulajdonában?! sosem volt! az embereket így nem lehet felfogni.. nem szabad. aki úgy gondolja h valaki a tulajdonában volt az beteg. valaki azt írta, hogy nem akadályozhatja meg h boldogok legyenek. ez igaz.. VISZONT szó sem volt erről. egyszerűen arról, hogy zavarna-e. nekem volt már ilyen.. hogy egy barátnőmnek hitt lány összejött a volt barátommal. nem kezdtem el szidni.. nem próbáltam meg szétszakítani őket. csak csöndben zavart..
2011. júl. 20. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Talán akkor engem is zavarna, ha haraggal váltunk volna el, utálnánk egymást és így nehezen mennénk el pl. közösen szórakozni, esetleg félnék, hogy az ex mindenfélét beszélne rólam a barátnőmnek, ami befolyásolná a barátságunkat, ilyenkor sem az zavarna, hogy együtt vannak, hanem maga a helyzet, ami kialakulhat, ha szóba kerülök köztük.

De ha úgy váltunk el, hogy nincs harag, csak nem illettünk össze, akkor még örülnék is, hogy megtalálták a boldogságot egymás mellett.

tegnap 12:59 voltam.

2011. júl. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!