Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem normális ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális ez így, vagy tényleg én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Párom 1m felett keres, havi 10-12 napot tölt külföldön a munkája miatt. Én 200-at keresek, az albérletünk pont ennyibe kerül, amiből ő fizet 120-at ( övé a parkoló, plusz a lánya itt van heti 3-4 napot), én 80-at. Én 2 hónapig spórolgatok egy téli cipőre, hogy ne fagyjon szét a lábam, míg besétálok melóba, ő meg a többszáz dolláros straket eszi a floridai tengerparton.Az én fizum teljes egészében elmegy a lakásra + kajára, turiban veszem a 300ft-os farmereket, ő meg teljes luxusban él. Meg mertem jegyezni, hogy ez így annyira nem oké és nem is tervezem 30pluszosan, hogy olyan kapcsolatban éljek, ahol havi majdnem 2 hetet külön töltünk, erre ő közölte, hogy én csak ne hisztizzek, nem érti, mi a probléma?
2019. jan. 15. 08:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, mit szeretnél konkrétan? Állja ő az egész lakhatást? Vagy arányosan 80% költség legyen az övé? Definiáld kérlek, mi lenne neked az ideális elosztás, csak úgy lehet hasznos választ adni.

30N

2019. jan. 15. 10:02
 22/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem érti, mi a probléma? Nem kell magyarázkodni, nem érti, vagy nem akarja érteni. A megoldás, költözz el és építsd fel a saját életed. Borítékolható, hogy ha külön költözöl érteni fogja! Ja és ne foglalkozz vele,ha utána hisztizik, csak mond azt, hogy nem érted, mi a baja. Sok sikert!
2019. jan. 15. 10:02
 23/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem érti mi a probléma? TÉnyleg hülyének, baleknak néz és ingyen baby sitternek.

Én fognám magam és elköltöznék. Anyagilag is jobban jönnék ki, és nem más gyerekét kéne pesztrálnom. míg a "párom" ki tudja mit és kivel csinál FLoridában.

2019. jan. 15. 10:23
 24/26 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes. A felvezetésben az anyagiakon lovagolsz, majd a végét arra kerekíted ki, hogy közel két hetet külön töltötök. Most akkor mi is a valódi probléma?

Az anyagiak része szerintem megbeszélés kérdése. Fizesse ő a drága lakást és az azzal járó sallangokat amit bérel. Főleg úgy, hogy ilyen sűrűn egyedül is hagy benne. Fenének sem hiányzik ez.

Kerekítsd le neki hamar, hogy nem azt kéred hogy adjon a kajádra vagy a ruháidra, csak azt hogy a helyzeten változtasson. Az elfogadható , hogy sokat tartózkodik külföldön. De akkor virítson valamit cserébe, hogy neked is megérje ez a valami kettőtök között. Mert így hogy felesleges kiadásokba, magányba, terhekbe taszít nem nagy kaland számodra.

2019. jan. 15. 10:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell a sarkadra állnod és dobbantani, ő nem fog mert kényelmes neki a helyzet.

Így akarsz élni továbbra is...?

Akkor tegyél ellene, mert ez az ember kihasznál téged!

2019. jan. 15. 11:20
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok elhalmozós típus, meg utálom a gold diggereket, de amit a csávó csinál az non sense.

1M forintos bérrel luxusban él, te meg alig jössz ki és nem tűnik fel neki, hogy ez nincs rendben?

Nyilván nem neki kell fizetnie mindenedet, de nem mehet, hogy te fizeted az ő lakásának a bérleti díját, amikor olcsóbban is kijönnél máshol egyedül.

Pofámról lesülne a bőr, ha a barátnőm turis cuccban járna, miközben én szórom a pénzt.

29F

2019. jan. 15. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!