Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis barátnővel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztis barátnővel mit lehet kezdeni? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
állandóan hisztizik valamiért, aztán ha megkérdezem mi a baja azt, mondja, hogy ha hanyagolom így akarja hogy figyeljek rá... meg, hogy így akarja elérni, hogy a szexben keményebb legyek vele, mert ha haragszom rá akkor meg kell, hogy büntessem.... nem tudom hogy ez normális-e a lányoknál de nekem ez elég furcsa
2016. máj. 26. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

vagy kiadod az útját, vagy megbeszéled vele...

elég idióta hozzáállása van...ezzel akarja a figyelmedet felkelteni és úgy alakítani a szexuális életet, hogy számára jobb legyen...

kicsit önzőnek tűnik, nem érdekli, hogy te ideges vagy emiatt, vagy rosszul esik neked, a lényeg, hogy ő jól meg legyen dugva és figyelj rá...

23F

2016. máj. 26. 09:45
 2/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
64%

Ez egy nagyon rossz szokás, de könnyen orvosolható. Ő úgy gondolja, hogy téged ösztönöz arra, hogy úgy viselkedj ahogy ő szeretné. Szóval a megoldás az, hogy ignorálod!

Beszéld meg vele, hogy téged ez a viselkedés nagyon zavar és egy nőhöz méltatlan is! Ha az ágyba ösztönözni akkor, akkor ne nyafogjon, hanem mondja meg, hogy vadabban akarja. Ha akar valamit akkor mondja meg!

És onnantól ha érzed rajta a hisztit, akkor elmondod, hogy jó picsogja ki magát, mint egy elkényeztetett csivava, de te addig nem veszel róla tudomást! Ha lenyugszik és értelmesen eltudja mondani, hogy mit akar, akkor megint beszélhettek. Szex közben is, megmondod, hogy vagy elmondja amit akar, vagy itt megszakad az aktus. És bár nehéz, de ennél gyorsabb módját nem tudom ennek a viselkedésnek az orvoslására.

Szóval amíg vinnyog, addig hagyd magára, ne szólj hozzá, ne reagálj foglald el magad. És ha visszatér az emberi hangneméhez, akkor megbeszélitek mi a gondja. És persze az ignorálás előtt mond el, mindig, hogy te ebben a viselkedésben nem vagy partner, vagy értelmesen megbeszélitek vagy dúljon fúljon magában, mert neked erre nincs szükséged!

2016. máj. 26. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyik hülyébb mint a másik. Dobd ki!
2016. máj. 26. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Ket dolog van, dobd ki a picsba, ez a preferalando szerintem, mert ez csak kifogás arra, miert nem kell a hisztiert felelősséget vállalnia. A másik, hogy teljeseited amit szeretne, szerintem enyhén sub hajlamú lehet a lany ha igy van akkor kérdezz ra akar itt is, a szexualitás témakörben, hogy javasoljanak neked a témával kapcsolatos könyveket cikkeket. S ha meg utána is csinálja, akkor tényleg vágd ki a francba.
2016. máj. 26. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egyszerűen nem vagytok egymáshoz valóak.
2016. máj. 26. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Dobd ki!

Semmi köze a szexhez! Kamu duma. Csak "élezi a körmét". Lecsekkolja, hogyan lehet rád hatni az "érzelmi zsarolás" módszerével. Ha bejön, később mindenen alkalmazni fogja ami nem úgy alakul, ahogy szeretné.

MENEKÜLJ!!!!!!!!

2016. máj. 26. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kifogás.

Mert, ha tényleg szub hajlamú lenne, akkor nem hisztizne, mert a hiszti az úgymond "domina" tulajdonság.

2016. máj. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!