Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs normális férfi?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Nem vagyok se csúnya-kövér, se unalmas,se buta. Mégis a gyökereket vonzom. Lassan 1 éve vagyok szingli ,de a párkapcsolat soha sem jön össze.Aki meg próbálkozna nálam abból egy idő után vagy az jön le hogy a szexre menne vagy pedig meggondolom magam.2016. máj. 16. 21:15
1/27 anonim válasza:
Egy rakás normális férfi van, csak azokkal valószínűleg nem állsz szóba.
2/27 anonim válasza:
Sok normális férfi van, csak nekik egyből azt mondod hogy legyünk csak barátok, anélkül hogy jobban megismernéd
3/27 anonim válasza:
Miért nincs normális csaj? 21 éves srác vagyok. November óta vagyok szingli, de a párkapcsolat nem jön össze, mert sok csajszival tök felesleges.
Fordítva is megy a kérdés. Erre nincs válasz, mert maga a kérdés értelmetlen.
4/27 anonim válasza:
Mert még kis tapasztalatlan vagy. Majd, ha idősebb leszel tudsz velük bánni.
5/27 anonim válasza:
"Aki meg próbálkozna nálam abból egy idő után vagy az jön le hogy a szexre menne... " - Kérdező, azért 19 évesen a szex is a normális párkapcsolat része, nem?
7/27 anonim válasza:
Valószínüleg neked mindenki gyökér akinek már 1 apró hibája van.
8/27 anonim válasza:
Én elég normálisnak érzem magam :)
Írj ha gondolod ;)
9/27 anonim válasza:
Ide most megint beírom azt amit az ilyenekhez szoktam.. Mi számít neked normálisnak, teljesen szubjektív dolog
10/27 anonim válasza:
A tanulással kellene foglalkozni ilyen korban, nem a pasizással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!