Mennyire normális, ha egy elvált férfi így viszonyul a volt családjához?
Úgy érzi, hogy az ő hibája a válás és meg is bánta, hiányzik neki a családja, de a felesége nem bocsátott meg neki.
Úgy próbálja jóvá tenni, hogy sokat van a gyerekekkel és egy csomó pénzt ad az exének meg költ a gyerekekre. Ez normális?
Az jó, hogy sokat van a gyerekekkel. Ha meg van pénze, miért ne költené a gyerekekre? Ha házasok lennének is ezt tenné.
Reméljük nem fog kevesebbet foglalkozni velük, ha lesz új nő.
Normális ha újra kezdené az ex feleséggel. De ha már van új barátnője, akkor egyáltalán nem normális. Költsön pénzt a gyerekekre meg töltsön velük sok időt, de csak a gyerekekkel és csak rájuk költsön, hisz ő az apjuk. Az ex feleség is hibás ha olyan pénzt vesz el, amit ő költ magára, mert ezzel azt sugallja,hogy esélye lehet a volt férjnek, aki reménykedik. Ha valóban van új barátnő vagy élettárs, akkor őt is bemutathatná a férfi a gyerekeknek, hisz ő az új párja apukának. Közös programot is szervezhetnének.
Apuka üljön le és döntse el, hogy mit akar. Ha nincs új barátnő és a családot szeretné újra egyesíten, akkor beszélje meg az exfeleséggel, hogy van-e esély erre. Mert ha nincs, akkor hiába pénzeli. Jobb mielőbb lezárni a múltat, hogy új életet kezdhessen. És ne reménykedjen hiába.
Angyalom, akárki is a párja ennek a férfinek Te vagy a barátnőd, ismerősöd... üzenem neki, hogy asszisztál a pasinak, hogy visszaszerezze a régi életét! Ez több mint megalázó!
Itt nem arról van szó, hogy szereti a gyerekeit és támogatja őket!!! Hanem arról, hogy ő fejben még nem vált el! Én elengedném mert ez nem két ember szerelméről szól ez a kapcsolat...hanem a bukott házasságról. Tapasztalatból mondom 2 évig 20 éves koromban ezt csináltam és magamban kerestem a hibát ..
Ezt te rosszul tudod, és nem látod a fától az erdőt!
Nem nem akar visszamenni, hanem nem mehet vissza, a te szavaiddal élve a volt felesége nem bocsátott meg neki. A kettő között óriási különbség van!
Különben ha tök jó lenne a kapcsolatod, ezt a kérdést nem írtad volna ki. Bűntudat addig van míg nem rendeztem le magában a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!