Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy normális, egészséges párkapcsolatra vágyó 21 éves lánynak mennyi a maximum korhatár?
A 21 éves lányokhoz csak 23 éves fiúk illenek, mint amennyi én is vagyok... :D
Amúgy szerintem nincs korhatár.
Nem kor kérdése.
Lehet, hogy egy éretten gondolkodó, céltudatos 19 éves fiú is megtud adni neki mindent, és lehet, hogy egy éretlen, önállótlan 30 éves mellett se találja meg a boldogságot.
Persze, vannak extrém esetek, mikor egy 40 éves és egy 21 éves hasonlóan gondolkodik, és hasonló szakaszban járnak az életben, de ezt koránt sem egészséges, mivel pár éven belül pont az életkor lesz a legnagyobb gond. (Pl. családalapítás során.) Ilyen esetben nem árt végiggondolni, hogy hosszú távon mennyire fognak egyezni az igények és az elvárások.
Átlagot írni meg azért nincs értelme, mert hiába írja valaki, hogy 25. Akkor is a kérdés, hogy adott 25 éves fiatalemberrel összeilletek, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!