Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog volt a párom apjától?
Az hogy nyitva hagyta az ajtót, amikor ő volt ott, az egy dolog. Na de az hogy így rád nyitja az ajtót...mert még ha épp hajat szárítasz (ruhában), vagy fogat mosol, sminkelsz, akkor persze jöjjön.. de könyörgöm, wc-n ültél. Ez nagyon nagyon illetlen és bunkó dolog volt.
Ő amúgy nyilván egy percig nem hökkent meg azon, hogy te most kakilsz vagy sem, de azért nem a fiához vagy a feleségéhez ment be, hanem egy kvázi idegenhez.
Mi is bemászkálunk egymáshoz otthon, de csak családtaghoz. Nálunk ez nem gond. Soha eszembe nem jutott, hogy benyissak a sógoraimhoz, apósomhoz, és fordítva.
Szóval, nem, nem volt normális a dolog, mert nem a gyereke vagy.
Megemlíteném a páromnak, hogy finoman beszéljen már az apjával, hogy nálatok az ilyen nem szokás és kellemetlenül érezted magad, úgyhogy legközelebb ha te vagy bent, akkor ne nyisson be, semmilyen indokkal.
De fura. Én is kellemetlenül érezném magam.
Még családtagnál is, max ha tényleg csak a hajamat szárítom vagy ilyesmi, akkor jöjjön.
De akkor már kár volt kopognia, ha engedély nélkül csak úgy rád nyitotta az ajtót..
Nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, esetleg megkéred, hogy máskor várja meg, még kimész.
Vannak ilyenek, proliknak hivjak oket:-)A ferjem ex legjobb baratja egyszer bekonyorogte magat a furdibe amikor zuhanyoztam, mondvan o nem nez oda. Nalunk nem fuggony van hanem uveglap, es momdtam ne jojjon be de bejott es leult a klotyora direkt eltakarta a szemet.....annyira merges voltam h utana mar nem foglalkoztam azzal h nez e, nem hiszem el h nem tudta visszatartani a pisijet:-)))
Hihetetlen tusko emberek vannak:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!