Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagy bizarr, hogy kifejezetten tetszik nekem a párom "szépséghibája"?
A barátom biceg és "furák" a lábai (nagyon vékonyak, picit kifele állnak stb). Nem egyszerűen arról van szó, hogy "elfogadom ilyennek", hanem nekem ez kifejezetten bejön, szerintem tök aranyos.. :D
Mindenki csak arról beszél, hogy az ilyesmit elfogadja-e vajon a másik, vagy nagy hátrány, esetleg kizáró ok, olyat még soha nem hallottam, hogy valakinek az ilyesmi pozitívum lenne.. Normális vagyok, vagy valami baj van velem?
Azért vagy nem normális, mert ide ezt a kérdést feltetted, miközben senkit se fog érdekelni, hogy te most normális vagy-e vagy sem, mert ez neked tetszik.
A te magánéleted. És ha valaki azt írja, hogy bizarr? Akkor te másképpen fogsz rá gondolni? Nyilván nem. Akkor meg mi értelme a kérdésnek?
Ha neked tetszik, ámen. Örülök neki. Engem meg hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!