Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, én vagyok a hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, én vagyok a hisztis, vagy nálatok ez normális?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk a barátommal, általában minden este beszélünk egy keveset. A párom azonban időnként csak úgy eltűnik, és én várhatom, hogy csak késik, vagy pedig egyáltalán nem jön-e. Ilyenkor elég ingerült leszek, mert szerintem dobhatna egy smst legalább, ha nem ér rá, vagy valamit. Véleményetek szerint igazam van, vagy lazábban kéne kezelnem a dolgot? Beszéltem már vele erről, hogy ez bosszant engem, de nem látszik felfogni. 20/L

2012. jún. 4. 22:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
hisztis vagy. van jobb dolga is, mint veled beszélgetni
2012. jún. 4. 22:53
 2/27 anonim ***** válasza:
47%
ez normális,a barátodat ugylátszik nem nagyon érdekled.
2012. jún. 4. 22:54
 3/27 A kérdező kommentje:
2 éve járunk. Amikor beszélgetünk, minden nagyon jó, csak ez irritál nagyon.
2012. jún. 4. 22:55
 4/27 Johnny B. Goode ***** válasza:
41%
Szerintem is normális, keress másik pasit, a távkapcsolat amúgy sem a legműködőképesebb dolgok egyike a mai testiségközpontú világban.
2012. jún. 4. 22:56
 5/27 anonim ***** válasza:
27%
azért tünik el mert nem te vagy neki az első.
2012. jún. 4. 22:57
 6/27 anonim ***** válasza:
37%
anyááááááám....... arról nem hallottatok még, h rossz a net? és mi van akkor, ha távkapcsolat? tud az jól is működni :DD mint a mienk... vannak viták, de el kell neki mondani, h szeretnéd, ha jelezné, ha nem jön, és ennyi...... nem nagy ügy :)
2012. jún. 4. 23:28
 7/27 A kérdező kommentje:
Mint ahogyan azt már a leírásomban is említettem, már felhoztam előtte, hogy ez a dolog zavar engem. És ha a nete még rossz is, attól függetlenül ez a telefon szolgáltatásait nem korlátozza. Egyébként soha nem az internettel van a gond, elmegy ide-oda.
2012. jún. 4. 23:34
 8/27 anonim ***** válasza:
49%
Persze, nem a nettel van a gond, hanem nem érdekled
2012. jún. 4. 23:35
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Táv love? Én amondó vagyok, ami nem működött 1000 éve az most se fog. Ha nem lenne a http protokoll, hogy tartanátok a kapcsolatot, ha pl a középkorban élnétek. Beugratós kérdés, sehogy.
2012. jún. 4. 23:53
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Korotok? Ha érett férfi és távkapcsolatban vagytok (nincs személyes tali) akkor érthető hogy hús vér nőre vágyik nem egy arctalan chat droidra több száz kilométerrel odébb. (Nem feltétlen szexre gondolok)
2012. jún. 5. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!