Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok ez teljesen normális, ugye? Vagy miért van?
Észrevettem többször, hogy ha jön szembe velem egy ismerős lány akkor megváltozik az arca, addig csak úgy néz ki a fejéből de amikor köszön mindig nagy mosoly, majd amint elhaladt egyből fapofa.
Úgy általánosságban kérdezem, hogy ez miért van? Csak a szép arcotokat akarjátok mutatni amikor köszöntök azért mosolyogtok vagy mi? Nem konkrétan egy lányról van szó, tehát tényleg csak általánosságban, nem értem ezt a jelenséget.
Hát nálam ilyen csak akkor van mikor rosszabb kedvem van.
Lehajtom a fejemet, de mikor jönnek velem szembe ismerősök, akkor általában mosoly.:D
Ha jó kedvem van, akkor mindig mosoly.:)
azért köszönünk mosolyogva, mert:
1.- bejön nekünk a srác
2.- kedvesek/illedelmesek akarunk lenni
3.- örülünk, hogy látjuk az illetőt
és nem feltétlenül ebben a sorrendben. 18L
Alapvető dolog, ami ösztönösen jön. Ha rámosolyogsz valakire, az (többnyire) visszamosolyog. Ez egy kulturális kapcsolat, nincs neki egyéb funkciója, csak az, hogy mindketten egy közösség tagjai vagytok.
(Már persze, ha egyéb, tudatos oka nincs neki:-) )
Én mindig mosolyogva köszönök, na jó talán, ha valami iszonyat rossz dolog történik velem akkor nem, de akkor szomorúság látszik az arcomon, meg max. akkor nem mosolygok, ha nagyon nem szeretem az illetőt, de az nagyon ritka, köszönni persze akkor is köszönök illendőségből.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!