Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, én vagyok a hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, én vagyok a hisztis, vagy nálatok ez normális?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk a barátommal, általában minden este beszélünk egy keveset. A párom azonban időnként csak úgy eltűnik, és én várhatom, hogy csak késik, vagy pedig egyáltalán nem jön-e. Ilyenkor elég ingerült leszek, mert szerintem dobhatna egy smst legalább, ha nem ér rá, vagy valamit. Véleményetek szerint igazam van, vagy lazábban kéne kezelnem a dolgot? Beszéltem már vele erről, hogy ez bosszant engem, de nem látszik felfogni. 20/L

2012. jún. 4. 22:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
akkor meg vele beszéld meg, mi sajnos nem segithetünk.. ha nagyon nem műkszik, akkor szakitsatok....... érdekes, én meg inkább a távkapcsolat hive vagyok :D amikor itteni pasim volt, az minden nap akart találkozni :D kösz nem :DDD
2012. jún. 5. 07:31
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem a neten találkoztunk, szoktunk találkozni rendesen is, de mivel ő egy másik országban él, ezért ez viszonylag ritka. Tehát nem vagyok neki "arctalan droid", a nyarat például végig itt fogja tölteni. Mellesleg ő is 20 éves.
2012. jún. 5. 08:34
 13/27 anonim ***** válasza:
csak irigykednek, h nekik nincs jól működő kapcsolatuk, nyugi :D nyilván te se neveznéd kapcsolatnak, ha csak úgy lennétek...... a semmiben...... :D
2012. jún. 5. 08:41
 14/27 anonim ***** válasza:
magyar az illető?
2012. jún. 5. 08:47
 15/27 A kérdező kommentje:
Itt nőtt fel, de egyébként ázsiai.
2012. jún. 5. 09:03
 16/27 A kérdező kommentje:
Kedves 09:05-ös válaszoló, biztosíthatlak arról, hogy e téren nem lehet panaszra okom. Köszönöm a színvonalas választ.
2012. jún. 5. 09:20
 17/27 anonim válasza:
28%
DOBD KI...az a pasi nem is akar teged igazan...egy segfej...:D
2012. jún. 5. 09:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Te túl féltékeny vagy , ő pedig nem tud beszélni az érzelmeiről.
2012. jún. 5. 18:11
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem féltékeny vagyok, csak bosszant, hogy ülök a gép előtt, és várom, mikor lenne jobb dolgom is.
2012. jún. 5. 21:52
 20/27 anonim ***** válasza:
éld te is az életedet, én is ezt teszem :D ha nem jelentkezik, ez van, amikor jelentkezik, akkor meg örülök neki.... élőben is szoktatok találkozni?
2012. jún. 6. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!