Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem normális ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális ez így, vagy tényleg én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Párom 1m felett keres, havi 10-12 napot tölt külföldön a munkája miatt. Én 200-at keresek, az albérletünk pont ennyibe kerül, amiből ő fizet 120-at ( övé a parkoló, plusz a lánya itt van heti 3-4 napot), én 80-at. Én 2 hónapig spórolgatok egy téli cipőre, hogy ne fagyjon szét a lábam, míg besétálok melóba, ő meg a többszáz dolláros straket eszi a floridai tengerparton.Az én fizum teljes egészében elmegy a lakásra + kajára, turiban veszem a 300ft-os farmereket, ő meg teljes luxusban él. Meg mertem jegyezni, hogy ez így annyira nem oké és nem is tervezem 30pluszosan, hogy olyan kapcsolatban éljek, ahol havi majdnem 2 hetet külön töltünk, erre ő közölte, hogy én csak ne hisztizzek, nem érti, mi a probléma?
2019. jan. 15. 08:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
9# Puskával kényszerítette valaki a kérdezőt,hogy együtt legyen egy ilyen pasival?Kétlem.
2019. jan. 15. 09:23
 12/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem érti, mi a probléma? Itt csuktam volna rá az ajtót.

Te csak a lakótársa vagy, meg ingyen punci, bejárónő és bébi szitter. De ez nem szerelem.

Aki az anyagiak miatt puffog, az matekozza ki, hogy mennyivel jobban járna egy olyan párral, aki 200-at keres, de felez mindent.

80-ért egyedül is tudsz lakást bérelni.

2019. jan. 15. 09:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezen már én is gondolkodtam. Amíg barátnőmmel laktam albiban, sokkal jobban jöttem ki, félretenni is tudtam, mert 70 volt az albi, fele ennyit költöttem kajára, meg háztartási szerekre és plusz melót is tudtam vállalni, mert nem kellett +2 emberre főzni, mosni, takarítani.
2019. jan. 15. 09:29
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
Szimplán cselédnek néz... Nem tudom milyen ember az olyan, aki elnézi, hogy a "párja" a turis ruhára spórol, miközben ő havi 1 millával vigéckedik.
2019. jan. 15. 09:34
 15/26 anonim ***** válasza:
97%

11-es:

"Puskával kényszerítette valaki a kérdezőt,hogy együtt legyen egy ilyen pasival?Kétlem."

NEM kényszerítette senki puskával. Csak itt arról van szó, hogy a kérdés feltevése után mindenki az ő fejét osztja, és mindenki próbálja beadni neki, hogy ez így a normális, ahogy a pasi rendezi a dolgokat, és kb. ő (kérdező) egy szardarab. Na EZ a gond.

2019. jan. 15. 09:37
 16/26 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, mondjuk itt a 8-as válaszig bezárólag értem, amit írtam.
2019. jan. 15. 09:39
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
NEM osztotta mindenki a fejét!Eddig is arra próbáltunk rávilágítani,hogy csak lakik a házban,és bébiszitterkedik.Amúgy meg azért a kérdés jogos,meg ne haragudj.Ekkora társadalmi különbséggel minek kezd valaki kapcsolatot,és költözik össze egy pasival.Maga az elgondolás is érdekel,meg az összeköltözês előtt miben egyeztek meg,ki mit fizet.Azonnal összebútoroztak,vagy előtte hogyan volt?De költői kérdés is maradhat.
2019. jan. 15. 09:43
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
Kedves Kérdező, megválaszoltad magadnak a kérdést. Ez a pasi azt veszi ki belőled, ami neki jó, és kényelmes. Főzől, mosol, takarítasz, gyerekére vigyázol, amikor otthon van még puncit is kap..és te fizeted a kaját... és turiba veszed a ruháidat ..vicc kategória. Neki ez nagyon jó és kifizetődő...
2019. jan. 15. 09:44
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Ez onnantól nem normális, hogy az exével felesben neveled a gyereket, miközben a pasi utazgat és tojik a fejedre.

Mihez kezdene a saját gyerekével, ha te fogod magad, és elmész? Vagyis ezt a jól fizető, utazgatós állást kénytelen lenne feladni, vagy le kéne mondania arról, hogy felesben neveli a lányát.

2019. jan. 15. 09:59
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
30+-osan kicsit több eszed lehetne mint egy fogalmatlan tininek aki még szétdobja a lábait egy kis hülyítés után.
2019. jan. 15. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!