Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a hisztis nőknek jutnak normális férfiak?
Az összes kiállhatatlan hisztigép ismerősöm boldog párkapcsolatban él jó természetű, jóképű, és végtelenül türelemes férfiakkal.
Én nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, és bennem a párjaim mindig csak a hibát keresik, mindig mutogatnak másra, hogy az mennyivel jobb, és mennyire vágynak egy hisztigépre.
Úgy döntöttem, lefolyatok egy mini kísérletet.
Ha a párom valamit nem úgy csinált, ahogy kértem, és finoman emlékeztettem, hogy mást beszéltünk meg. Ilyenkor jött a rapli, hogy ne rinyáljak már a semmin.
Egyszer másként reagáltam le. Olyan hisztit levágtam, hogy magam is meglepődtem rajta, és még egy vizes törülközőt is kapott az arcába. Az eredmény: megdöbbentő.
Reakció: Ne haragudj, ezerszer megmondtad, én meg nem figyeltem oda, sajnálom. Meg tudsz bocsátani?
Ugyanilyen eredmény várható, ha egy vita során finoman közli a nő: Kicsim, nekünk ez nem megy, azt hiszem, jobb, ha elköltözöm. Jön, hogy "Költözöl az anyád kínját..."
Ha ugyanezt hisztis üzemmódban, sikítva, toporzékolva és a könnyeinket nyelve tesszük, közben szanaszét dobáljuk a ruháinkat, és próbálunk velük beletalálni egy bőröndbe, mintha nagyon menni készülnénk, a kedves hajlandó térden állva könyörőgni a megbocsátásunkért, akkor is, ha mi provokáltuk ki a vitát.
Miért?
Tesztet végeztél egy db pasin amit vonatkoztatsz több millióra. Téged sem az eszedért szeretnek.
Én sose hisztiztem, mindíg normálisan meg tudtuk beszélni a dolgokat párommal az évek alatt egyetlen emelt hangú vitánk volt. Most akkor hisztérika vagyok?
Gondolom ahhoz lehet köze, hogy amíg nyugodtan próbálod rendezni a dolgokat, nem vesznek komolyan. Amint viszont bekapcsol a hiszti üzemmód, akkor beszarnak, hogy komoly a veszély és mindjárt jobban odafigyelnek rád.
Nem atomfizika. Minden ember így működik és nem csak a párkapcsolat terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!