Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a hisztis nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a hisztis nőknek jutnak normális férfiak?

Figyelt kérdés

Az összes kiállhatatlan hisztigép ismerősöm boldog párkapcsolatban él jó természetű, jóképű, és végtelenül türelemes férfiakkal.

Én nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, és bennem a párjaim mindig csak a hibát keresik, mindig mutogatnak másra, hogy az mennyivel jobb, és mennyire vágynak egy hisztigépre.

Úgy döntöttem, lefolyatok egy mini kísérletet.

Ha a párom valamit nem úgy csinált, ahogy kértem, és finoman emlékeztettem, hogy mást beszéltünk meg. Ilyenkor jött a rapli, hogy ne rinyáljak már a semmin.

Egyszer másként reagáltam le. Olyan hisztit levágtam, hogy magam is meglepődtem rajta, és még egy vizes törülközőt is kapott az arcába. Az eredmény: megdöbbentő.

Reakció: Ne haragudj, ezerszer megmondtad, én meg nem figyeltem oda, sajnálom. Meg tudsz bocsátani?

Ugyanilyen eredmény várható, ha egy vita során finoman közli a nő: Kicsim, nekünk ez nem megy, azt hiszem, jobb, ha elköltözöm. Jön, hogy "Költözöl az anyád kínját..."

Ha ugyanezt hisztis üzemmódban, sikítva, toporzékolva és a könnyeinket nyelve tesszük, közben szanaszét dobáljuk a ruháinkat, és próbálunk velük beletalálni egy bőröndbe, mintha nagyon menni készülnénk, a kedves hajlandó térden állva könyörőgni a megbocsátásunkért, akkor is, ha mi provokáltuk ki a vitát.

Miért?

2015. dec. 20. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a te barátod jellemzi. Én a felnőtt, kiegyensúlyozott nőket kedvelem.
2015. dec. 20. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Milyen egy rosszindulatú, irigy, goromba, érzéketlen, önző nő lehetsz te. Talán mind közül az irigy a kulcsszó. Igen, ezért nincsen párod. Lehet másokra ujjal mutogatni, hogy de ők meg hisztisek és nekik meg van rendes párjuk, attól még neked nem lesz jobb. Attól még te ugyanolyan boldogtalan leszel.
2015. dec. 20. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tesztet végeztél egy db pasin amit vonatkoztatsz több millióra. Téged sem az eszedért szeretnek.

Én sose hisztiztem, mindíg normálisan meg tudtuk beszélni a dolgokat párommal az évek alatt egyetlen emelt hangú vitánk volt. Most akkor hisztérika vagyok?

2015. dec. 20. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, kedves második, ez mind, így sorban :D :D :D
2015. dec. 20. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2015. dec. 20. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
2-es vagyok, Meglepetésként fogadtam egyetértésed, de ha már így belátod, akkor van esély arra hogy változtass ezen. Vagy ne változtass. Te életed, le lehet élni boldogtalanul is.
2015. dec. 20. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Megint 2. Most látom, hogy van párod. Szegény ember.
2015. dec. 20. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
Az orgazmust is szoktad megjátszani, vagy csak a vitákat?
2015. dec. 20. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom ahhoz lehet köze, hogy amíg nyugodtan próbálod rendezni a dolgokat, nem vesznek komolyan. Amint viszont bekapcsol a hiszti üzemmód, akkor beszarnak, hogy komoly a veszély és mindjárt jobban odafigyelnek rád.

Nem atomfizika. Minden ember így működik és nem csak a párkapcsolat terén.

2015. dec. 20. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Sosem voltam hisztis típus, mégsem panaszkodott senki, hogy neki inkább hisztis nő kellene. Érdekes módon tudtam érvényesülni csendben, nyugodtan is. Lehet, hogy veled van a probléma, ha csak sikítva/üvöltve hiszik el amit mondasz, különben nem vesznek komolyan.
2015. dec. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!