Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem kellek a nőknek! Hogy a legkönnyebb le mondani róluk? Normális válaszokat várok.
Nem foglalkozol velük egyáltalán,megpróbálsz rájuk sem nézni a mindennapokban,teljesen kizárni őket.
Nekem nagyjából ez vált be,amikor mondjuk hogy tűrhetőre redukálódott ez a gondom...
24/F
Hobbi, másodállás, más ami eltereli a figyelmedet és leköt.
Ha okos vagy, és látod hogy nem megy, akkor vagy változtatsz dolgokon (már ha van min) vagy tudatosan nem foglalkozol velük.
1. változtatsz magadon 2. homokso leszel vagy biszex
3. moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani
4. kiherélteted magad :)
bocs bunkó voltam, de már ez felháborító, hogy mindenki nyavalyog, tenni meg nem tesz senki se érte
Tettem érte csak semmi sem változott.úgyan olyan béna maradtam.
A ki heréltetés jobb lenne csak azt sajna nem lehetséges.Pedig akkor meg oldodna a gondom.
Mit tettél eddig az ügy érdekében?
Amúgy ha beletörődtél a dologba, akkor irányítsd a felhasználatlan szexuális energiáidat más területekre, pl. építs karriert vagy vállalkozást, tanulj új dolgokat, sportolj stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!