Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok hisztis és túlzok? Esetleg ez tényleg nem normális egy kapcsolatban?
3 éve van párkapcsolatom.
Nagyon sok mindent feladtam érte, köztük a magànéletemet is.
A barátom heti 2-3 alkalommal a haverokkal kocsmázik,éjszakàzik stb.
Olykor nők is vannak ott.
Tavaly volt rá olyan példa, hogy egy erkölcstelen nővel tàncolt félcsupaszon a pulton.
De én ezt is nehezen, de elnèztem neki.
A probléma ott bukik ki, hogy én nem mehetek sehova, senkivel amikor éppen nem vagyunk együtt, így itthon kell ülnöm.
Igazàból több fiú baràtom, haverom van , mint làny, de a lànyokkal se engedne sehova, mondvàn, hogy biztos bajom esne.
Bezzeg ő àtmàszik néha a szomszédcsajhoz dumàlni, aki mellesleg kefél összevissza... indok: kiskoruk óta ismerik egymàst, illetve én is ismerem a csajt.
Ezért ne szòljak érte.
3 éve tűrök, azthiszem betelt a pohár! Szeretnék én is nèha kikapcsolódni meló utàn.
Nem nézi jò szemmel, hogy vannak fiú baràtaim, de nem érti meg, hogy ők a rosszban is mindig ott voltak velem és soha nem próbàlkoztak be egyszer sem.
Megbeszélni sose tudtuk ezt mert folyamatosan tartózkodik a témàtól.
Szeretem őt de nem tudom meddig bìrom ezt, alapból tàrsasàgi ember vagyok és nehéz ìgy elviselnem ennyi év utàn.
Sokszor érzem magam magànyosnak.
Vélemény,Tanàcs?!?!
hát én a helyedben hátam mögé dobnék egy kézigránátot
és kezdenék egy új életet,mert ezt így minek?????
Ne bántódj meg, de leírtad a saját nézőpontod. Ebből nyilvánvaló, hogy látod a hibákat. Na de mind1.
Hogy választ is adjak: ha szereted, állítsd döntés elé
vélemény 1: aki hülye haljon meg..
vélemény hasznos: a hapid egy hímsoviniszta barom. mond meg neki hogy vagy te is eljársz mostantól, vagy ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!