Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet figyelmen kívül hagyni egy kapcsolatban a zavaró tényezőket?
Hát, amikor én vagyok hasonló helyzetben, általában tartunk egy csajos napot a legjobb barátnőmmel. Olyankor kipanaszkodom magam, ő végighallgat, és sokszor már attól jobban érzem magam, hogy kiadhattam magamból azt a sok problémát. Néha az is elég, hogy az ember kibeszélje magából, és egy kicsit könnyebbnek érzi utána a lelkét.
Persze ez csak egy tipp, és nyilván hosszútávú megoldásnak nem tekinthető, de abban talán segíthet, hogy ne kattogj ezeken folyton és el tudd terelni a gondolataidat. :)
22/L
Meg kell tanulni pihenni. amikor pihensz akkor becsukod a szemedet, lazítasz és nem gondolsz semmire. Persze eme folyamat megtanulása hosszú folyamat.
Nekem pl 2 évembe telt hogy ne idegeskedjek, senki és semmi se tudjon felidegesíteni. Mostanra eljutottam egy olyan szintre hogy fél éve nem aggódom semmin, annak örülök ami van, ami meg jön azt próbálom megoldani legjobb tudásom szerinte, de nem mérgelődök rajta, meg nem töprengek órákat azon hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!