Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítéled, ha a jól kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled, ha a jól kereső férj a feleségét is részesíti az életszínvonalban?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk olyan lakásban laknak, amit a nő egyedül nem tudna fenntartani, olyan ételeket ehet, amiket egyedül nem engedhetne meg rendszeresen, elviszi magával nyaralni olyan helyeke, ahová az életben nem jutna el...
2019. jan. 10. 15:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%

Hát fura volt ezzel szembesülni mikor én csak azt láttam mindig hogy küszködés, spórolás, jó kislánynak levés az elvárt.

Már nem érdekel ki hogy él.

2019. jan. 10. 15:51
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Nem ítélem el, de már előre látom, mekkora kommentháborút fog kirobbantani ez a kérdés:D

Szerintem aki ezt elítéli, az tulajdonképpen a szíve mélyén irigy, mert valójában neki is jól esne, ha ez vele történne.

2019. jan. 10. 15:52
 3/26 anonim ***** válasza:
54%
ja és majd jönnek a harcos "megteremtek én magamnak mindent, amire szükségem van", és "nem szorulok rá másra" válaszok:D
2019. jan. 10. 15:53
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem,de ha a feleség éppen semmit nem csinàl,az gáz.
2019. jan. 10. 15:56
 5/26 anonim ***** válasza:
25%

Attól függ, hogy a feleség mit ad ebbe bele. Kölcsönösség nélkül maximálisan elítélem.

De ha ha mondjuk luxus lakásban laknak, a nő cserébe ezt patika állapotban tartja, azzal kompenzálja a pénzügyi oldalát.

Ha azokból a kajákból, amiket a nő nem engedhet meg magának finom ételeket készít akkor kompenzálva van.

Ha a nyaralást mondjuk a nő megszervezi, elintéz mindent, hogy a párjának semmi dolga ne legyen vele a fizetésen kívül, akkor oké.

Ha a nő is ugyan úgy költ a párjára kisebb összegeket, ha csak egy kávéra ülnek be akkor meghívja a párját stb stb, tehát megvan a kölcsönösség akkor rendben van. De ha a nő semmit nem tesz ezekért cserébe azt mélységesen elítélem. Ahogy a mások hátán felkapaszkodást is, meg a másik pénzén luxusozást. Attól, hogy a párja pénzéből járhatna a legújabb BMW-vel a tökéletesen működő Suzukija helyett, még nem kell ezt megtennie. Azzal, hogy tök fölösleges dolgokra szórja a pénzét a párját visszatartja a céljai elérésétől. Ez pedig soha nem korrekt.

6/26 anonim ***** válasza:
94%
Ezen mi a fenét kéne elítélni? Az én férjem is jóval többet keres, mint az átlagember. Ha ez alapján keresett volna társat, akkor bajban lett volna. A házunkat fenn tudnám tartani egyedül, de megvenni nem tudtam volna. De akkor ő adjon lejjebb az igényeiből és lakjunk egy 2 szobás lyukban? Vagy süssem neki a steaket, én meg egyem mellette a parizert? Vagy elmegy egyedül a Kanári-szigetekre, míg én a gyerekkel a városi strandon áztatom magam?
 7/26 anonim ***** válasza:
52%
5-ös! Miért irtózol ennyire attól, hogy adj? Miért érzed ekkora szükségét annak, hogy 100%-ban kompenzálva legyél?
2019. jan. 10. 15:59
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

Házasság=vagyonközösség.

Házasságon belüli jövedelemméricskélés=rossz házasság.

Ha az illető FÉRJ, akkor a kérdés teljesen értelmetlen.

2019. jan. 10. 16:02
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el, ha mindkettejük jó így. Nekem is volt olyan barátom, aki mindig mindennel elhalmozott, sosem engedett fizetni. Ez nem azt jelenti, hogy én elvártam volna tőle ezt, csak ő ilyen. Azokat a nőket viszont elítélem és kerülöm, akik felszínes, anyagias pcsák, és direkt olyan pasit keresnek, aki pénzeli őket.
2019. jan. 10. 16:03
 10/26 anonim ***** válasza:
81%

Jól kereső férfiként nem ítélem el! Határozottan nem!

Amit viszont elítélek, az az elvárás. Mikor a nő kijelenti, hogy ő szóba sem áll olyan férfivel, aki a családjával lakik, nincs kocsija, etc... Aztán kiderül, hogy a hölgy a családjával lakik, és a fizetése alapján még egy albérletet sem tudna fenntartani, saját lakásról max álmodhat.

Az összes párom megteremtett magának valamit, pedig volt nagyon kis keresetű (minimálbér diplomásként) közöttük, és nem csak hajtogatták, hogy a férfi keressen sokat, különben nem kell.

Másik oldalt, nyilvánvaló, hogy egy normális nővel ha elmegyek étterembe, akkor nem várom, hogy kifizesse a rá eső 5+ ezres fogyasztást a 100ezres fizetéséből (vagy az ösztöndíjából), de nyilván én sem fogok mindig a sarki kínaiban enni, mert neki csak az férne bele.

2019. jan. 10. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!