Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban aranyásó, aki jól kereső férfivel jön össze?
Ha mondjuk a férfi informatikus, vagy valami nagyobb cégnél dolgozik egy jól fizetett pozícióban, esetleg van egy kisebb vállalkozása, ami nem csak veszteséget termel, szóval az átlagnál jobban keres, de azért még nem jómódú.
A nő viszont keveset keres, mondjuk recepciós, könyvtáros, irodai alkalmazott, tehát nincs és soha nem is lesz túlfizetve.
Ha ennek ellenére belemegy a kapcsolatba, és nem a saját szintjén keresgél, akkor már aranyásónak minősül?
Ha mondjuk ugyanúgy részesül a jóból, mert mondjuk közös kassza van, vagy a férfi keres 600 ezret, a nő 120 ezret, és megbeszélik, hogy a nő fizetése a "zsebpénze" nem kell leadni, vagy tényleg csak jelképes (mondjuk 20-30 ezret) összeget.
Valóban elítéli a társadalom az ilyen kapcsolatokat?
Tudod, hogy kik ítélik el ezeket?
1.: A csóró pasik, akiknek nem telik fullos puncira.
2.: A csúnya nők, akik nem tudnak megfogni egy pénzes pasit.
3.: Azok a szép nők, akik bár megtudnának fogni egy pénzes pasit, de nem teszik, mert hülyék!
Amennyiben a nő valóban csak ezért megy bele a kapcsolatba akkor igen, elítélem. Illetve nem jó szó az elítélem mert szerintem mindenkinek jogában áll hülyének lenni.
Ha viszont beleszeret egy pasiba, aki még pluszba jól is keres abban semmi kivetnivalót nem látok. Attól függetlenül, hogy mondjuk a közös kasszát egyáltalán nem támogatom, azt meg pláne nem, hogy az egyik fél nem ad bele semmit.
én könyvtáros vagyok, a férjem programozó.
közös kasszán nyomjuk, meg sem fordult más a fejünkben. nem, az övében sem.
Nem ez az aranyásó, ha valaki össze jön egy ilyen pasival, az az aranyásó aki a pénz miatt jön össze az ilyen pasival.
Ha ismerkedik egy pasival és annak nincs autója / jól menő állása / lakása stb, akkor a nőt nem is érdekli tovább..ez az aranyásó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!