Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van igaza? 23/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? 23/F

Figyelt kérdés

a párommal 3 éve vagyunk együtt.

Már egy ideje kevesebbet fordít a külsejére. Pontosabban a szőrtelenítésre. Mindig megkérem, hogy szőrtelenítsen az intim területen, de van hogy nem csinálja meg mert, hogy nincs ideje, utána benő a szőr és fáj neki stb.

Volt rá példa, hogy mondtam neki, hogy akkor nálam csinálja meg ha nincs ideje ( szüleimnél lakom egyébként).

Úgy érzem ő nem veszi komolyan amikor ezt kérem tőle, és hogy ez fontos nekem.

Legutóbb se csinálta meg mert hogy “a kis szabadidejében nem ezzel fog törődni”. Pedig direkt úgy időzítettem a találkozónkat, hogy legyen neki ideje erre.

De nem csinálta meg megint, erre én leszidtam, mire az utcán jelenetet kezdett rendezni, sírni kezdett stb..

2018. dec. 20. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor felvilágosítalak, hogy akinek érzékeny a bőre, annak tényleg kipattogzik, benő, begyullad, és FÁJ. Lehet, hogy a kapcsolat elején imponálni akart neked, és a fájdalmak ellenére is leborotválta. Az is lehet, hogy kezdetben nem okozott gondot, de idő közben valami mégis elkezdte irritálni a bőrt. Egyébként miért vagy a barátnőddel, ha nem hiszel neki? Ezt nagyon komolyan gondold át.
2018. dec. 20. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy önző, primitív tuskót mint te, kérdező. Az, hogy a csajod borotválja - e, NEM RÓLAD SZÓL. Semmi beleszólásod nincs, ráadásul rohadtul gyerekes, hogy e miatt hisztizel neki, meg fontosabb neked, hogy olyan legyen amilyennek te akarod , mint hogy ne fájjon neki. Grat, remek partner lehetsz.
2018. dec. 20. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi egy sima gyantázást nem bírna elviselni...a kérdező sem.

Bár szerintem csak provokál, túl direkt ez is.

2018. dec. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!