Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? 23/F
Figyelt kérdés
a párommal 3 éve vagyunk együtt.
Már egy ideje kevesebbet fordít a külsejére. Pontosabban a szőrtelenítésre. Mindig megkérem, hogy szőrtelenítsen az intim területen, de van hogy nem csinálja meg mert, hogy nincs ideje, utána benő a szőr és fáj neki stb.
Volt rá példa, hogy mondtam neki, hogy akkor nálam csinálja meg ha nincs ideje ( szüleimnél lakom egyébként).
Úgy érzem ő nem veszi komolyan amikor ezt kérem tőle, és hogy ez fontos nekem.
Legutóbb se csinálta meg mert hogy “a kis szabadidejében nem ezzel fog törődni”. Pedig direkt úgy időzítettem a találkozónkat, hogy legyen neki ideje erre.
De nem csinálta meg megint, erre én leszidtam, mire az utcán jelenetet kezdett rendezni, sírni kezdett stb..
Ha tudja hogy neked fontos, valóban megcsinálhatná. Bár nem kötelező, ezt azért remélem te is tudod. Leszídni végképp nincs jogod ezért. Fordított esetben te sem tartanád jogosnak hogy lecsesz mert nem toltad le a fejed kopaszra. Mert ő azt szereti.
2018. dec. 20. 11:13
2/13 anonim válasza:
Az utcán szidtad le ezzel...? Jó érzékkel választottad ki a helyet és a stílust.
2018. dec. 20. 11:39
3/13 anonim válasza:
Te mit nem értesz azon, hogy begyullad és fáj neki? Szép szerelem lehet, ahol olyanra kényszeríted, ami csak neked jó, neki fáj, és utàn a az utcán rendezel jelenetet.
2018. dec. 20. 11:44
4/13 anonim válasza:
Gratulálok,letámadod az utcán ezzel és még te vagy a szegény áldozat.A barátnődnek igaza van, ha ő nem szeretné leszedni, mert fáj,és nincs rá ideje (és alapból nem kötelező, ugyebár), akkor nem fogja. Nevetséges, hogy a személyed elleni támadásnak veszed a barátnőd intim szőrzetét :D. Nőj fel, kisgyerek, nem minden rólad szól, úgy és akkor borotválja, ahogyan és amikor akarja. Az ő p..nája, nem a tiéd. (Bár ahogyan rinyálsz, azt sem tartom kizártnak, hogy neked sem phasz van a lábad között)
2018. dec. 20. 11:54
5/13 anonim válasza:
Amúgy ha egyszer megcsinálja és uttana kb 2 naponta az nem egy nagy megerőltetés volna neki főleg ha szeret téged.
Ha a szórt noves Iránban borotvalod nem lesz baj soha.
Amúgy igazad van :)
2018. dec. 20. 12:03
6/13 anonim válasza:
Egyrészt, az utcán ilyenről beszélni, sőt vitatkozni, rohadt nagy bunkóság. Nem ő rendezett az utcán jelenetet, hanem te. Amúgy meg ki vagy te, hogy leszidd? Az apja? Felnőtt nő. Ez nem igénytelenség, ha neki így kényelmes, akkor miért kell elvárni tőle, hogy leszedje csak azért, hogy neked jó legyen? Vagy mondtad neki normálisan, hogy neked ez fontos? Megkérted rá szépen, nem úgy, hogy neked ez nem tetszik, igénytelen stb, adhatnál magadra? (Meg amúgy miért is jobb neked egy fájó, gyulladt bőr odalent, mint a szőrös? Mert neki elég egyértelmű, hkgy miért jobb, ha nem fáj...)
2018. dec. 20. 12:04
7/13 anonim válasza:
Benő a szőr és fáj. Mit nem értesz ezen?
2018. dec. 20. 12:34
8/13 A kérdező kommentje:
7-es. azt hogy szerintem ez csak kifogás. és valójában lusta, és nem esik jól, hogy kéreg valamit ami nekem fontos és sokadjára nem csinálja meg
2018. dec. 20. 12:36
9/13 anonim válasza:
"Kèreg valamit"???? Talán kèrek...
Na mindegy. Abban van igazság, hogy nem egy nagy munka, ès nem is sok idő pár naponta a zuhanyzás közben letolni. De ő valamièrt nem akarja, te meg nem kènyszerítheted rá.
Ha ennyire nem tetszik így, akkor keress mást, de ne cseszegesd ezzel, pláne ne az utcán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!