Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek neki van igaza?
Par napja elmentunk furdobe a baratommal, Es Azt mondta , hogy en a fiukat nezem.... pedig egyaltalan nem neztem senkit, lehet elbamnultam Es neztem egy iranyba de nem neztem pasikat!! En szeretem a baratomat Es meg veletlenul sem bantanam meg azzal hogy mast nezek. 30 percet maradtunk utana elmentunk, annyira meg volt sertodve.
Na Es attol a naptol verig van sertve, nem szol hozzam, kerul a lasaban.
Szerintetek mi baja van? Mit csinaltak vele?
Amugy nagyon feltekeny tipus, azt sem akarja, hogy eljartak a barataimmal, vagy tesommal meginni valamit. Nem jarok sehova, Es meg igy is allandoan cirkuszt csinal valamibol....
Ez egy bimbódzó bántalmazó kapcsolatnak tűnik. Bűntudatot kelt benned, érzelmileg manipulál, elszakít a barátaidtól, korlátoz. Te pedig nem veszed észre, hogy mennyire őrült veszélyes helyzetben vagy. Soha ne hagyd, hogy a párod ne engedjen másokkal találkozni, és ne hagyd, hogy így manipuláljon.
Amúgy is: ha megnézted a pasikat, akkor mi van? Akinek egészséges önbizalma van, azt ez nem bántja meg.
Hagyd el, nem leszel vele így boldog
Ez nem normális hogy semmit nem enged meg neked
Meg alapból milyen kapcsolat az ahol engedélyt kell kérni valamihez
Nehogy már ne mehess sehova, vagy ne nézhess rá egy srácra se anélkül hogy leszólna
Szakíts vele
Pl szakíts vele?
Honnan tudtok ti ilyen sértődékeny idiótákat összeszedni, de komolyan...
15:52
26 evesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!