Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? (Lent a szituációt kifejtem).
Adott a párom (férfi), én vagyok nő. 1 éve járunk együtt. Mindent megosztunk egymással, őszinte kaőcsolatnak tartom a miénket. Van egy kolléganője, aki 20évvel idősebb, ő a tanácsadója, felnéz rá stb. Egyszer kiakadtam és cirkuszoltam, mert elvitte ebédelni. Akkor (1 hónapja) megbeszéltük, én megígértem, hogy nem féltékenykedek, ő megígérte, hogy szól annyit, hogy elmentem ebédelni XY-al.
Na most tegnap ebédelni vitte, nem szólt. Mikor rákérdeztem, hogy hol ebédeltél, azt mondta, hogy egyedül, aztán kiderült, hogy a kolléganővel.
Ő álláspontja, hogy a cirkuszolásom miatt elhallgatta.
Én álláspontom: gáz, ás rosszul,esik, hogy elhallgatta.
Hány éves a pasid, és mennyi a nő?
Cirkusz ide vagy oda, nem jelent ez jót hogy hazudott, hogy egyedül volt!
Egy részben neked van igazad, más részben meg nem modhatod meg, hogy egy felnőtt, cselekvőképes ember mit tehet és mit nem, még ha az illető a társad is. A nő a szeretője vagy volt szeretője ennek a férfinek.
Ezt fel kell tudnod dolgozni, mert ahogy a barátod viszonyul hozzá az nagyon árulkodó.
Az nincs 20 év, miről beszélsz?!
Egy 37 éves pasas simán kikormol egy 50 éves igényes nőt még!
És ha hazudik, hogy egyedül kajált, közbe meg a nővel, szerintem van okod cirkuszolni!
"Van egy kolléganője, aki 20évvel idősebb"
"A pasim 37 éves, a nő meg 50 éves."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!