Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok le egy ilyen szituációt?
Egy szálláson vagyunk, mellettem lévé gyereket épp hogy csak ismerem, alszok, bekopog fel 1-kor reszegen, be akar jönni a szobámba, rám mászik, fogdos, be akar feküdni mellém. Próbáltam poénosra venni, meg nem komolyan venni de fogalmam sincs hogy reagáljam le az ilyeneket. Ti mit csinálnátok?
22l
Én valszeg pofán vágnám mert férfi vagyok.
Egy nőtől ilyen esetben határozott elutasító fellépés várható el! Kiabálással szitkozódással megspékelve, hogy elriaszd a támadót, mert ez az.... Legközelebb mi lesz, jön a haverja is aki közben lefog? Nem lehet az alkoholra fogni a dolgot!
KAcarássz csak, majd megdug, mert azt mutatod neki, megteheti.
Ennyi, én hasonló esetben betörtem a férfi orrát. Hiába közöltem vele, hogy szálljon le rólam, ne kövessen és hagyjon, csak azért is jött utánam.
Tanultam önvédelmet, tudok ütni, hát így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!