Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok le az alábbi szituációt?
Van egy barátnőtök, akit nagyon, nagyon szerettek, ő meg egyenesen oda van értetek, minden gesztusa és cselekedete, mondata erről árulkodik.
3 hete vagytok együtt, eddig szinte minden estét együtt töltöttetek, barátnőtök felhív a melóhelyen, hogy volt e tervetek estére, mert jön föl egy barát barátja, aki nagyon messze lakik, vele találkozik, és szeretne titeket bemutatni ennek a barátjának, akiről már sokat beszélt nektek. Ti ráérnétek akkor, mikor ők találkoznak, de a barátnőtök azt kéri találkozzatok kicsit később, mert dumálni szeretne a barátjával.
Kombinálnátok? Féltékenyek lennétek? Elhinnétek, hogy csak a barátja az illető a barátnőtöknek?
A barátnő én vagyok, és emiatt a barátom miatt már szakadt szét kapcsolatom, de ezt a kapcsolatot nem akarom elveszíteni!!! De a barátomat sem, ő az egyetlen barátom, aki mindig kitartott mellettem. Annyira félek, hogy a párom kombinálni fog. :..(
De ha tudod, hogy még sokat akarsz a barátoddal beszélni, akkor miért nem mondasz a pasidnak egy olyan időpontot, amikor már biztos jó?
Én nem kombinálnék, de egy ilyen esetnél biztos azt mondanám, hogy "na akkor fuck off, ismerkedjen a helyemmel".
Előttem szólónak igaza van:
Nem kellene időpontot mondani, ha még át teszed egy másik időpontra.
Eléggé rossz érzés.
Vagy találkozhatnátok utána is.
Én szólnék neked, hogy akkor már nem érek rá, mert épeen a barátom barátnőjével kell beszélgetnem egy discoban.
Utána pedig haza kell kisérnem, mert fél egyedül a sötétben.
De reggelre már biztosan hazaérek.
Nektek pedig jó társalgást
Csak azért mert fiú?
Látjátok a lány érti a szitut, de ezen az oldalon a fiúk nem értik... A párom nem jár ide. -.-
A barátom BAlmádiból jön fel és nem túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!