Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki van igaza?

Figyelt kérdés

Par napja elmentunk furdobe a baratommal, Es Azt mondta , hogy en a fiukat nezem.... pedig egyaltalan nem neztem senkit, lehet elbamnultam Es neztem egy iranyba de nem neztem pasikat!! En szeretem a baratomat Es meg veletlenul sem bantanam meg azzal hogy mast nezek. 30 percet maradtunk utana elmentunk, annyira meg volt sertodve.

Na Es attol a naptol verig van sertve, nem szol hozzam, kerul a lasaban.

Szerintetek mi baja van? Mit csinaltak vele?

Amugy nagyon feltekeny tipus, azt sem akarja, hogy eljartak a barataimmal, vagy tesommal meginni valamit. Nem jarok sehova, Es meg igy is allandoan cirkuszt csinal valamibol....

2018. aug. 31. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elég gáz ez az értelmi színvonal huszonévesen....
2018. aug. 31. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Csodálatos jövő elé nézel ....fantasztikus életed lesz vele.

Nem ajánlanám, se a házasságot, sem a gyereket vele.....

Döntsd el milyen életet akarsz élni, és hogy neked milyen társra van szükséged, milyen emberrel lennél boldog, milyen emberrel élnéd le az életedet, mennyire akarsz szabad lenni és nem azon parázni, hogy jajjj ehhez megint mit fog szólni meg ahhoz jajj jajj jajj...

Állandóan mindenre oda kell majd figyelned gyakorlatilag láncon leszel tartva bizonyos szinten.

Döntsd el milyen életre vágysz igazán.

2018. aug. 31. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!