Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Barátnőm tüdőgyulladást kapott. Szerettem volna meglátogatni, viszont kiderült, hogy ez egy fertőző betegség. Most kitalálta, hogy találkozzunk holnap után, én mondtam neki, hogy inkább csak jövő héten találkozzunk, mert nem szeretnék én is lebetegedni.
Tényleg emiatt egy bunkó vagyok? Nem jogos az elővigyázatosságom? A szervezetére szerencsére nem hatott túl erőteljesen, kórházba nem került, azonban kitudja, hogy rám hogyan hatna ez a betegség. ..
Hát nem tudom. Én ha szeretem a másikat, és megtudom, hogy tüdőgyulladása van, meglátogatom.
Nem helyezem a saját egészségem a párom elé, mert szeretem.
Lehet rosszul esett ez a barátnődnek, sőt biztos.
@2: Visszavonom, valóban az.
Amúgy ez nem bunkóság, ha elég értelmes, akkor megérti.
Hármas: Értem a megközelítésed, de szerintem butaság.
Szépen gyógyul, jövő héten már semmi baja sem lenne, nyugodtan találkozhatnánk akkor is, néhány nap nem oszt, nem szoroz.
Ha szépen gyógyul akkor mi a para tárgya? Általaban antibiotikumos kezelés alatt 2 nap után mar nem fertőz (akkor sem, ha meg nem gyógyult meg még teljesen).
Hát elég félős vagy az biztos. Együttélésnél mi lenns? Elköltöznél addig, vagy mi?
Az jogos hogy félős vagyok, elismerem. Volt már elég egészségügyi problémám, nem akarom ezt is kipipálni.
Azt, hogy hány napig fertőző nem tudom, nem vagyok orvos.
Felnőtt párkapcsolatok... 👏🏻
(Természetesen ápolom a férjem, amikor beteg, sőt, akkor is ápoltam, amikor alig 3 hónapja voltunk együtt és érettségire (nem) készültem épp. Egész hétvégén neki segítettem, hétfőn reggel húztam tételt. És pont leszartam a tanulást is meg azt is, ha elkapom, mert az számított, hogy ő jobban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!