Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Barátnőm tüdőgyulladást kapott. Szerettem volna meglátogatni, viszont kiderült, hogy ez egy fertőző betegség. Most kitalálta, hogy találkozzunk holnap után, én mondtam neki, hogy inkább csak jövő héten találkozzunk, mert nem szeretnék én is lebetegedni.

Tényleg emiatt egy bunkó vagyok? Nem jogos az elővigyázatosságom? A szervezetére szerencsére nem hatott túl erőteljesen, kórházba nem került, azonban kitudja, hogy rám hogyan hatna ez a betegség. ..

2018. nov. 26. 23:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha fertőzö, és amúgy jól van, én sem látogatnám. Ha együtt laknánk, menne a másik szobába. Nemrég volt fertőző kötőhártya gyulladásom, egy hétre elküldtem a párom, nehogy elkapja. Attól még, hogy nekem szar, neki miért kell annak lennie és fordítva? Ettől még szeretjük egymást és harmonikus a kapcsolatunk évek óta. Nem arról van szó, hogy rákos...
2018. nov. 27. 10:59
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

Neki van igaza. Legalábbis az én véleményem szerint.

Én akkor is megcsókolom a barátom, ha influenzás vagy megfázott, el is szoktuk egymástól kapni, de nem érdekel, mert ápoljuk egymást. Együtt még nem voltunk betegek, ezért pont jól is jön ki.

Szépen nézne ki, ha nem lennék vele akkor, amikor a legnagyobb szüksége lenne rám.

2018. nov. 27. 16:06
 23/24 anonim ***** válasza:
11%
Legnagyobb szüksége..? Ide csak gyerekek írnak? :D Legnagyobb szüksége akkor van a másiknak rád, ha meghal az anyja, ha balesetben elveszti a lábát, ha betegség miatt megvakul, ha fogyatékos gyereketek születik, ha a bank viszi a házat vagy ha rákosan kell tisztában tenni és fürdetni. Nem egy szaros influenzánál. És pláne nem a saját érettségid leszarni mert a másiknak van vmi piti baja. Bár kétségtelen, hogy kamillateát főzni sokkal egyszerűbb mint pelenkázni a magatehetetlen társad, könnyebb is eljátszani az önfeláldozó hőst. :) De azért ne hanyagoljuk el a kötelességünket, hagyjunk félbe a dolgunkat és hívjuk papot utolsó kenetért mert a szerelmed köhögött kettőt. Elvileg felnőtt emberekről beszélünk.
2018. nov. 27. 20:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Itt most nem arról vam szó, hogy ápolni kellene. Valoszinűnek tartom, hogy nem, tehát nem konkrétan szüksege van rá, de attól meg jól esik a szeretett ember latogatása, pláne ha napok ota az ágyat nyomja. És ez azért eleg pitiáner rinya na. Fertőző betegségnél is ha nem pusziszkodtok, elenyésző esély van elkapni. Ha meg mar jezelve is van, biztos, hogy nem.

Aztan persze lehet mondani, hogy par nap nem oszt-szoroz, de attól meg elárul egy képet rolad meg a kapcsolatotokhoz való hozzáállásodról.

2018. nov. 27. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!