Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Barátnőm tüdőgyulladást kapott. Szerettem volna meglátogatni, viszont kiderült, hogy ez egy fertőző betegség. Most kitalálta, hogy találkozzunk holnap után, én mondtam neki, hogy inkább csak jövő héten találkozzunk, mert nem szeretnék én is lebetegedni.
Tényleg emiatt egy bunkó vagyok? Nem jogos az elővigyázatosságom? A szervezetére szerencsére nem hatott túl erőteljesen, kórházba nem került, azonban kitudja, hogy rám hogyan hatna ez a betegség. ..
Neki van igaza. Legalábbis az én véleményem szerint.
Én akkor is megcsókolom a barátom, ha influenzás vagy megfázott, el is szoktuk egymástól kapni, de nem érdekel, mert ápoljuk egymást. Együtt még nem voltunk betegek, ezért pont jól is jön ki.
Szépen nézne ki, ha nem lennék vele akkor, amikor a legnagyobb szüksége lenne rám.
Itt most nem arról vam szó, hogy ápolni kellene. Valoszinűnek tartom, hogy nem, tehát nem konkrétan szüksege van rá, de attól meg jól esik a szeretett ember latogatása, pláne ha napok ota az ágyat nyomja. És ez azért eleg pitiáner rinya na. Fertőző betegségnél is ha nem pusziszkodtok, elenyésző esély van elkapni. Ha meg mar jezelve is van, biztos, hogy nem.
Aztan persze lehet mondani, hogy par nap nem oszt-szoroz, de attól meg elárul egy képet rolad meg a kapcsolatotokhoz való hozzáállásodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!