Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Barátnőm tüdőgyulladást kapott. Szerettem volna meglátogatni, viszont kiderült, hogy ez egy fertőző betegség. Most kitalálta, hogy találkozzunk holnap után, én mondtam neki, hogy inkább csak jövő héten találkozzunk, mert nem szeretnék én is lebetegedni.

Tényleg emiatt egy bunkó vagyok? Nem jogos az elővigyázatosságom? A szervezetére szerencsére nem hatott túl erőteljesen, kórházba nem került, azonban kitudja, hogy rám hogyan hatna ez a betegség. ..

2018. nov. 26. 23:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Kedves tizes!

Érdekes, hogy neked irónikus a kérdés kategorizálása, holott te személyeskedsz, ami szintén nem túl felnőttes. 😏

Nem mindegy, hogy mivel ápolod a párod. Egy olyan betegséggel ami nem lehet halálos, vagy egy tüdőgyulladással ami igen. Mindig vele voltam az elmúlt 3 év során ha bármi baja volt, de most egy találkozót lemondtam emiatt, nem gondolom, hogy ez lenne a világ vége. Ha együtt élnénk az más helyzet lenne. Természetesen a JELENLEGI helyzetünket mutattam be, nem azt, hogy mi lenne ha így meg úgy élnénk...

2018. nov. 27. 00:29
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Meg amúgy nem is kell ápolni, mert gondoskodnak róla a kórházban.

2018. nov. 27. 00:46
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan, önző faxoknak csajuk van? Kérdezem ezt nőként.
2018. nov. 27. 00:59
 14/24 anonim ***** válasza:
99%

Bajban ismerszik meg az ember...

Na így lehet kiábrándulni abból, akit eddig férfinek hittél de rájössz, hogy csak egy nyafogó kisfiú. Nekem "csak" szeretőm van, de mikor beteg voltam gyógyszerért rohangált, ápolt, vigyázott rám. Aggódott, és ugyanúgy találkoztunk.

2018. nov. 27. 03:24
 15/24 The pale emperor ***** válasza:
98%

3 éve együtt vagytok és itt tartasz? Atya ég. Ismertem ilyen embert..borzalmas.

Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd most elgondolkodott, hogy minek van veled.

Meg is értem. Ha együtt élnétek elköltözöl addig? Fú banyek...annyi ilyen idióta ember van. Költözz lakatlan szigetre az való neked.

2018. nov. 27. 06:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező... mindenkinek igaza van.

Te sokkal jobban aggódsz magad miatt, mind a párod miatt.

Nem feltétlen azért kéne mellette lenned, hogy segíts gyógyulni, hanem azért is, hogy segíts neki. De te inkább otthon maradsz.

Szégyen, hogy 3 év után egy férfi csak ennyire tart egy kapcsolatot. :(

2018. nov. 27. 06:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a tüdőgyulladás kb. akkor halálos ha 90 éves, legyengült, több alapbetegséggel is rendelkező fekvőbeteg vagy. És nem fertőző, hiszen akkor a kórházi személyzet, meg a családtagok mind betegek lennének. Több féle tüdőgyulladás van.
2018. nov. 27. 07:05
 18/24 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj,de szerintem ez nagyon gáz...Az exem volt ilyen nem csoda, hogy már csak ex. A férjemnek szintén tüdőgyulladása van éppen én meg kismama vagyok... ugyanúgy mellette vagyok és ápolom és lelkileg támogatom. Az igaz, hogy nem csókoljuk meg egymást,de, azért adok neki puszit és megölelem. Több,mint 1 hete tart és nem kaptam el. Szerintem már nem is fogom. A barátnőd kiakadása jogos...akit szeretünk nem hagyjuk cserben, akármi is legyen. Nekem is mondta a párom,hogy addig lakjak anyukámék még meg nem gyógyul,de bennem ez fel sem merült,hogy így kéne tennem.
2018. nov. 27. 07:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudnám a barátomat magára hagyni betegen. Meglátogatnám és segítenék neki. Én is voltam tüdőgyulladással korházban látogattak rendszeresen és nem kapta el senki. Ezt nem lehet csak úgy elkapni mint egy náthát. Ha az én pasim mondana ilyet rosszul esne és elgondolkoznék hogy valóban ennyire vagyok csak fontos neki.
2018. nov. 27. 09:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha együtt laknátok??????
2018. nov. 27. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!