Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ilyenkor?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, bár nem voltam belezúgva. Gondoltam majd az idő. Közben össze is költöztünk és hát nem vagyok belé szerelmes. Szeretem, vagyis megvan a szeretet részemről, de ő még 2 év után is odáig van értem. Nagyon jól kijövünk, nem veszekszünk. 4 hónapja élünk együtt és néha befejezzük egymás gondolatait, csak sajnos ezt az egy gondolatom nem tudja, hogy már csak szeretetet érzek iránta. Testileg kb 0 vonzalom. Kövér, lapos fenék, semmi cici. Kérdés, hogy minek vagyok vele nos ezt sajat magam se tudom, de elvesztem a fejem ha egy csinos csajt làtok. Ő nekem az első komoly kapcsolatom minden téren. Epekedek màs nők után... Képtelen vagyok szakítani...
2018. dec. 16. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te eddig csak leszoltad ezt a lányt.Semmi sem jó rajta, mindenről ő tehet..stb..stb.Tegyél neki egy szívességet és szabaditsd meg magadtól.Fog találni olyat aki szereti hidd el😁
2018. dec. 16. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Az előző kitudjahány kérdésednél nem kaptál elég választ?
2018. dec. 16. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha eddig hazudtál, akkor most is egy féligazsággal tudnál szakítani. Csak el kell mondd, hogy haza szeretnél költözni, otthon képzeled el az életedet, ez neked most elsődleges lett már a kapcsolathoz képest.
2018. dec. 16. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!