Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább?! Miért nem lép?
Figyelt kérdés
Június óta járok egy nővel. Kb 10 éve ismerem, régebben lefeküdtünk többször. 31 éves nincs gyereke. Én 36 vagyok elvált és nincsen gyerekem. Az anyjával és a testvérével élt, miután hazaköltözött. Nem érzi jól magát ebben a környezetben.(a bátya alkoholista) Kb két hónap járás után szeretett volna elköltözni. Felajánlottam, hogy költözzön hozzám. Elfogadta hozott is egy szatyor ruhát. Ennyiben is maradt. Egy héten 3-4 napot van nálam. Panaszkodik, hogy milyen rossz neki de nem lép. Volt egy vitám az anyámmal és ezért rossz kedvem volt. Többször mondtam neki hogy ha megnyugodtam visszahívom. Mérges lett ezért azt írta szívjam tele magam és dögöljek meg. Ezt azért írta mert 2 évig kokainoztam de önként mentem elvonóra. Tiszta vagyok azóta is. Van értelme ennek a kapcsolatnak?2018. dec. 3. 10:04
1/21 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ :(
2/21 A kérdező kommentje:
Akkor minek írja, mondja hogy szeretlek? Viszem mindenhova ahova csak lehet. A hétvégén mentünk volna fürdőbe de beteg lett.
2018. dec. 3. 10:10
3/21 anonim válasza:
Sose azt nézd, hogy ki mit mond. Bármit lehet mondani, a szavakért semmit nem kell tenni. Azt nézd meg, hogy viselkedik veled, hoz-e érted áldozatokat, fontos vagy-e neki stb.
4/21 A kérdező kommentje:
Fontos vagyok neki mert bemutatott a családjának a barátainak. Az áldozathozatalra annyit hogy bevásárolt és megfőzött nekem többször.
2018. dec. 3. 10:18
5/21 A kérdező kommentje:
Utcán szereti fogni a kezem bújik hozzám ha van lehetőség.
2018. dec. 3. 10:20
6/21 anonim válasza:
Ez alapján vállrándítás a válasz... tököm tudja.
7/21 anonim válasza:
Te is tudod legbelül, hogy ez a megalàzó mondat túl megy a hatàron. Sosem fogod elfelejteni. Később, ha bàrmi lesz, bàrmikor mondhat ilyet erre szàmîtanod kell. Nincs olyan, hogy ilyen durvasàg vki szàjàn csak kiszalad. Valaki vagy érti, hogy akàrmi van, vannak dolgok, amiket nem mondunk, mégha dühös vagyok is, vagy nem. Aki ki tud mondani ilyet, attól ilyen téren bàrmi kitelik. Most komolyan. Neked elég h nyünnyög, hogy igy szeret ugy szerer, majd mikor valami nem tetszese szerint alakul attapos a lelkeden gond nélkül?
8/21 anonim válasza:
Tehát a nő, aki elvileg szeret, lazán odaficcentette neked, hogy "dögölj meg"? Nekem is voltak kemény vitáim a barátnőimmel, de azért ilyet még nem hallottam oO.
Én nem lennék ilyen kapcsolatban. Bocs.
9/21 A kérdező kommentje:
Nekem is fájt nem kicsit. Megingott benne a bizalmam.
2018. dec. 3. 11:40
10/21 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy felidegesítettem. De ez akkor is erős.
2018. dec. 3. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!