Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége mindennek? Nem bírom tovább! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A helyzet a következo, a parommal 2 eve vagyunk egyutt, mind a ketten 22 evesek vagyunk, es nekem o az elso pàrkapcsolatom. Neki is en vagyok, azert mert elottem nem volt hosszutavu se viszonzott. De nem ez a lenyeg, hanem mostanaban jottem ra eddig mindig en adtam a kapcsolatunkba SZINTE mindent! Besokaltam, elfaradtam es olyan mar mintha csak egy szimpla emberrel elnek egyutt, mert egyutt elunk! 1eve..a testi egyuttletet is stresszlevezetesnek hasznalja. Elveszett belole a tuz, mert elkenyelmesedett, es hibasnak erzem magam mert tulon tul csak adtam minden nap tettem valamit. O is ad a kapcsolatunkba de legfokeppen en vagyok nokent a kozeppontban nem mi vagyunk hanem o es en.. Ez zavar.. Eddig azt hajtogatta minden problemat kozosen gyoztunk le de ez egy nagy onbecsapas, mindent en csinaltam.. En kerdeztem en mentem utana en kerestem a megoldast.Pasi letere annyit hisztizik mint egy kislany, es elvarja, hogy en "udvaroljak'hódítsam vissza mar az elejen is tudtam ezeket, de nem gondoltam ennyire nehez lesz!!!! Mikor kozoltem vele a tenyeket hogy ez es ez van es en szeretnek valtoztatni es valtozzunk kozosen ne szakitsunk nezzunk egy iranyba ha o is ezt akarja erre a reakcioja negativ volt, es ujjal mutogatott ram,hogy mi az hogy en azzal vadolom, hogy o nem tesz semmit! Meg, keressek mast... Aztan megint visszatertem regi onmagamhoz es elkezdtem bocsanatot kerni ofelsegetol..szerintetek mit tegyek? Mar nem birom...2018. nov. 16. 19:52
2/16 anonim válasza:
Pl hagyd el. Az ilyen ember aki másra mutogat és a saját hibáját nem látja az soha nem fog változni. Mondhatsz te neki bármit ő akkor is téged fog hibáztatni és ha nem tetszik ami van keressél mást. Ha ezt akarod akkor tovább viseled ha nem akkor olyan pasit keresel aki megbecsül.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen igaz minden! Ez faj a legjobban, hogy en en en mindent csak en de nem vallalhatom magamra a ferfi szerepet szamomra elveszett a ferfiassaga szoktam tole ajandekot kapni meg viragot de nekem beszelgetesre megertesre es nem targyi cselekedere van szuksegem. Egy kapcsolat munkat igenyel, es elfaradtam. De koszonom a valaszt
2018. nov. 16. 20:09
4/16 A kérdező kommentje:
Kedves elso! Hat igazabol nem eroltetni szeretnem, csak el meg bennem a remeny:D
2018. nov. 16. 20:09
5/16 anonim válasza:
A reményhal megy a hallevesbe utoljára, meg a nyolcadik utas, a hal áll. Inkább fogadd meg a kéretlen tanácsot és keress mást.
32/f
6/16 anonim válasza:
Megmondta, hogy keressél mást..
Ne haragudj, de ha ezek utan meg te kertél bocsánatot, akkor azzal vágtad el végleg a tiszteletet feléd. Az ilyen lábtörlő típust senki sem tiszteli és becsüli meg.
Ha nem birod már, akkor tényleg minek erőlteted? Egy kapcsolathoz ketten kelletek, hogy jól működjön.
7/16 anonim válasza:
Egy tányér pacalpörkölt, és meditálj Istenre.
8/16 anonim válasza:
ilyeneket olvasva akkora megkönnyebbülés, hogy én szingli vagyok.
próbáld ki.
9/16 anonim válasza:
Elmondom, hogy minden kapcsolatban ez lesz x év után. Persze az ide írók 80%nak csodálatos a házassága 28év 3 gyerek után is heti 4 szex, sosem fáradtak, szuper boldogok ...stb.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ne alltasd magad, mindenhol ez lesz. Ugyan ez miatt hagytam el en is a baratomat. Szoval korulnezve mindenhol ez fog varni. Gondolkozom hogy esetleg lezbikus legyek e, de az a baj h a ferfiak izgatnak. De egyutt elni egy ferfival, baromi nehez... inkabb azt csinalnam a helyedben hogy ami problemam van felirom egy papirra, es elkezdenek megoldasokat talalni ra, ha beszelsz angolul akkor millio ilyen video van youtubeon tanacsadoktol. En kesobb kaptam eszbe, ugyhogy a mi kapcsolatunk tonkre ment, de en ezt csinalnam mostmar. Illetve amikor tudsz menj el otthonrol, aludj a baratnodnel, otthon. Legyetek neha kulon is, az nagyon kell a kapcsolatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!