Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége mindennek? Nem bírom tovább! Mit tehetnék?
- a hisztiről le lehet nevelni, nem szabad teret engedni neki. Ha látja, hogy semmire nem megy vele, magától abbahagyja. Nálunk is durva volt az elején, volt 1 meg 2 napos sértődése is apró dolgokon. Közöltem vele a 2. vagy 3 ilyen után, hogy ezt felejtse el mellettem, vagy akkor szétmegyünk.. Érdekes módon átment az üzenet, mert 7 éve vagyunk együtt és szép lassan leszokott róla.
-"szoktam tole ajandekot kapni meg viragot de nekem beszelgetesre megertesre es nem targyi cselekedere van szuksegem. "
Azért sok pasi, főleg a zárkózottabbaknak ez a beszélgetés, mint lelki támogatás nem az erősségük. Persze nem szabad ezt összekeverni azzal, hogy akkor ne is figyeljen rád, mert a 2 nem ugyanaz. Ezen a ponton is vagy megy az összecsiszolódás vagy nem.
Másrészt az is személyiségfüggő, hogy ki hogyan mutatja ki a törődését, szeretetét. Lehet neki nem mennek a lelkizős beszélgetések, megoldásorientált és nem tudsz vele órákat lelkizni, cserébe ölelésekkel vagy apró ajándékokkal kimutatja viszont a figyelmét.
A legfontosabb, hogy ezeket, hogy milyen igényeid hiányoznak ebben a kapcsolatban, elmond neki ( pl nem ajándékokra vágsz, hanem hogy meghallgasson és beszélgessetek többet, mert innen éreznéd, hogy szeret)
Az első reakció lehet hiszti, de ha fontos vagy neki, akkor utána úgy is felveszi az elmondottakat és úgy közeledik. Tapasztalat. HA ezt nem sikerült elérned és tényleg nem törődik veled és az érzéseiddel, akkor az valóban nem túl szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!