Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg nem tudok dönteni hogyan tovább?
2 férfi van az életembe jelenleg
Az egyik az exem aki 21éves ,3 évig voltunk együtt. Kisebb nagyobb problémákkal,de bármi is volt mindig ott voltunk egymásnak,4 hónappal ezelőtt szakítottunk, de néha beszélgettünk
Ez idő alatt én a munkahelyemen össze ismerkedtem egy férfival aki 37 éves egyedül él, Boldog vagyok vele felhőtlen a kapcsolatunk most érzem magam teljesnek lehet hogy csak azért mert még a legelején tartunk ,nem tudom bizonytalan vagyok, de valahogy vissztért az exem mintha valami össze kötne minket valami erős kötelék
Érzelmileg teljesen kivagyok
22 vagyok
Valaki járt hasonlóan
2 Alkalmazkodás, ha mod ez neked valamit. Neked is vannak hülyeségeid, neki is. Ő is sok mindent elnéz neked, ezért te is...
Ne válaszd az újat semmiképpen, mert ráadásul az a pasi sem egy ász aki a munkahelyi libákat szedegeti össze.. Annál a fazonnál meg van más rejtett probléma is, ha 37 éves korára egy épkézláb családot nem tud maga mögött. Ott van más is, csak arról nem regél neked, mert esetleg elriasztana téged. Ráadásul öreg hozzád.
Végzett a fő sulival a 37 éves
26 évesen kiment Angliába 31 évesen jött haza
Lakást autót vett
Voltak kapcsolatai ahol megvolt már az össze költözés és az eljegyzes de a nő át vágta lelépett
Az exeddel a múlt köt össze, de csak szenvedsz. Zárd le, hagyd menni.
Inkább adj esélyt az újnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!