Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal nem élvezitek a szexet, tartanátok szeretőt?
Nem, nem gondolkodtam azon, hogy benne van a hiba...mint mondtam már: mindent megtettem azért, hogy működjön és még ezt megpróbálom, ha nem, akkor sajna ennyi volt... Egyik pasimnál sem okozott gondot, hogy nem tudtak rám felizgulni..:$
Nem azt fogom neki mondani, amit írtál, hogy "Puhány a p¤cs¤d", hanem majd egy szokásos be nem fejezett akció utána majd megjegyzem, hogy "nem gondolod szívem, hogy ezzel orvoshoz kellene fordulnod?"...onnan már adja magát a dolog!
istenem....:D.Figyelj már husika ,nyelve van?vibrátort lehet kapni?igen,igen.ennyi.Arra nem gondolszu h akármilyen gondja lehet /iskola,munka,család,akármi/ ami miatt örlődik?Én most vizsgáztam mozdonyvezetőnek tavaly év végén,és 4 éve vok kapcsolatban ,olyan baszos vagyok , hogy az borzalom minden fél percben áll,de mikor ment a para a vizsga miatt akkor nekem is fél lankadt volt..Mondjuk olyan 10-ből 7szer.Tuti van valami lelki baj a háttérben.Másrészt igy van ha azt nem érdemli meg h kidobd azt megérdemli h megcsald?beszéld meg vele.de se ne hagyd ott se ne cslad meg.egyik sem jó.Ezek nem megoldások.na
F/20
Husikának! D
Ha már vibrátor kell, akkor az régen rossz! xDD
Amúgy megkérdezem, megpróbálok segíteni neki...de ha elzárkózik és nem hagyja, akkor sajnos nem tudok vele mit tenni, mert eddig azt a választ kaptam arra, hogy próbáljuk meg még egyszer, hátha sikerül, hogy "inkább aludjunk"... :((
4hónap még nem oylan sok
még nem tud biztos úgy emgnyílni előtted, én abeszélgetést is későbbre tartogatnm, mikor már lelkiekben teljesen 1ásra hangolódtatok, mert kül. lehet soha nem tudná levetkőznia gátlásait
ez túl kényes téma még a 4hónaphoz
maradandó lelki sérülést szenvedhetne egy iylen beszélgetéstől MÉG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!