Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Anyu vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Anyu vagy a feleségem?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult, kezdem az elején.

4 éve vagyom együtt a feleségemmel, 2 éve házasok, most 8 hónapos terhes.

Anyukám már az elejétől nem kedvelte, sokat vitatkoztak, a feleségem többnyire engedett a kedvemért. Mióta terhes, anya biztos benne, hogy megcsalt és mástól van a gyerek. Tegnap délelőtt ment meglátogatni minket, én dolgoztam. Meglátta, hogy a feleségem ölelkezik egy taxiból kiszálló férfival, aki a feleségem bátyja, csak anya nem ismerte meg. Nem ment be, kint várt amig kijön a feleségem a kutyával sétálni és megpróbálta elgázolni de csak a kutyát ütötte el, a feleségemnek és a babának semmi baja. A kutya lába is csak eltört. A feleségem hívott, hazamentem, elmesélte és választás elé állított, vagy soha többet nem jöhet és a gyereket se láthatja (én látogathatom), vagy elköltözök. Megpróbáltam meggyőzni, hogy nem gondolta komolyan stb de kidobott. A ház az övé. Anya csak ugy enged odaköltözni, ha beadom a válópert, úgyhogy egy barátnál kell meghúzni magamat. Válni nem akarok, szeretem a feleségem és a babát is, de az anyám sokat tett értem, felnevelt egyedül, nem fordíthatok neki hátat. Mit tehetnék? Hogy békítsem meg őket?

2018. nov. 30. 16:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
79%
Ha tökös lennél anyádnak most egy pofon járna. Felnevelt, Felnevelt de az életedet választásokat nem tiszteli. Van az a pont ahol semmi nem számít ha valaki tiszteletlen a másikkal és még szépen fogalmaztam. Én a saját apámat kivagtam hasonló okok miatt. Ennyi! A gyereked a feleséged aki a legfontosabb most!
2018. dec. 1. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!