Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Anyu vagy a feleségem?
Kicsit bonyolult, kezdem az elején.
4 éve vagyom együtt a feleségemmel, 2 éve házasok, most 8 hónapos terhes.
Anyukám már az elejétől nem kedvelte, sokat vitatkoztak, a feleségem többnyire engedett a kedvemért. Mióta terhes, anya biztos benne, hogy megcsalt és mástól van a gyerek. Tegnap délelőtt ment meglátogatni minket, én dolgoztam. Meglátta, hogy a feleségem ölelkezik egy taxiból kiszálló férfival, aki a feleségem bátyja, csak anya nem ismerte meg. Nem ment be, kint várt amig kijön a feleségem a kutyával sétálni és megpróbálta elgázolni de csak a kutyát ütötte el, a feleségemnek és a babának semmi baja. A kutya lába is csak eltört. A feleségem hívott, hazamentem, elmesélte és választás elé állított, vagy soha többet nem jöhet és a gyereket se láthatja (én látogathatom), vagy elköltözök. Megpróbáltam meggyőzni, hogy nem gondolta komolyan stb de kidobott. A ház az övé. Anya csak ugy enged odaköltözni, ha beadom a válópert, úgyhogy egy barátnál kell meghúzni magamat. Válni nem akarok, szeretem a feleségem és a babát is, de az anyám sokat tett értem, felnevelt egyedül, nem fordíthatok neki hátat. Mit tehetnék? Hogy békítsem meg őket?
Mit tehetnék? Anyu vagy a feleségem?
Anyukád.
A feleséged jobbat érdemel.
És ha ezek után amit tett, még vacillálnod kell,Anyukádat válaszd, mert teljesen elérte a célját..
40N
😂 Hát ez ku*va jó...már bocs.
Ha nem kamu akkor egy jo nagy ba*f*s* vagy!
Ha ez igaz akkor azt akartam írni, hogy légy hálás a feleségének meg a bátyjának, hogy még nem jelentették fel és az önbiráskodas is kimaradt.
Aztán rájottem, hogy Anyád ön és kozveszelyes, így az lenne a legjobb ha kezelnék, kár elnézni egy gyilkossági kísérletet.
FULL KAMU a kérdés!!!!!!
Ne ugorjatok már rá annyian! :D
Egyiket sem.
Ha bármelyik is tartana valamire, vagy csak egy kicsit is jelentenél nekik, akkor nem állítanának ilyen választási helyzetbe, és főleg nem adnának ultimátumot.
Ezt jól megetted. A férfiakat csak az anyjuk, és a lányuk szokta szeretni, más nőknek nem számítanak. De téged még anyád sem szeret. Nem lennék a helyedben. :-(
Úristen..akár kamu, akár nem, te beteg vagy, mint anyád.. Engedd el a feleséged, szegény sajnálom, hogy ilyen embertől lesz baba..
"Hogy békítsem meg őket?"
Ha valaki engem megpróbálna elgázolni, és elüti a kutyám, pont nem akarnék vele békülgetni.. Remélem egyszer még megszaggatja a drága anyukádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!