Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válunk. A feleségem totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válunk. A feleségem totál kicsinál, most már rendszeresen bántalmaz is. Mit tehetnék, hogy elmenjen a kedve a velem lakástól?

Figyelt kérdés

A pénz miatt válunk, a feleségem egy telhetetlen, anyagias szuka volt. Most a válás alatt már többször is felpofozott a gyerekek szeme láttára, de egy férfi ugye nem üthet vissza. Ott tesz keresztbe ahol tud, folyamatosan szervezi a sumák dolgait ellenem. A közös lakásból nem tudok elmenni, mert vállalkozó vagyok és itt van a munkahelyem is. Neki volna hová menni. Peren kivüli megállapodásról hallani sem akar.

Ha volna ötletetek, hogy miként lehetne elüldözni, vagy elvenni a kedvét attól, hogy itt lakjon, annak örülnék. Bármilyen törvényes módszer érdekel.

2010. júl. 1. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd, hogy bántalmazzon. amikor ütne, kapd el a kezét.. egyébként meg bíróság. pénteken van panasznap
2010. júl. 1. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel zaklatasert es legy kicsit kemenyebb
2010. júl. 1. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha megüt, keverj le neki egyet te is... nehogy már egy pénzéhes k.urva dirigáljon egy pasinak. Ha ő nem kímél téged, akkor neked sem kötelező. Én kiszúrnék vele, ahol tudok, kidobálnám a cuccait, nem takarítanék magam után, aztán ha nem tetszik, akkor meg megmondod, hogy el lehet költözni Ja meg a másik: cseréltesd ki a zárat mikor nincs otthon, pakold ki a cuccait, hogy pápá.
2010. júl. 1. 18:04
 4/6 gabriell88 ***** válasza:

otthon legyél vele bunkó,flegma nem törődöm..persze ha a gyerekek is ott vannak akkor válogasd meg a szavaidat vagy úgy mond h ők ne értsék.. bár nem tudom hány évesk.. nem muszály már elviselned a hülyeségeit.. ezt nem tudná felhozni ellened... ha ő szemétkedik te miért ne tennéd.. mellesleg ha pereskedni akar ebből te jössz ki jobban, természetesen nem hiába nem akar peren kívül megegyezni, mert gondolja így többbet kaszál, viszont ő ütött meg téged, ezt felhasználhatod ellene a bíróságon... vagy egyszerűen tegyél rá célzást neki ha tovább csinálja,pl: h nem is tudom kinek ítélnék a gyerkeket egy pofozkodó anyának vagy egy türelmes apának:D

Angel

2010. júl. 1. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Még mindig lefoghatod, az nem bántalmazás. Vigyél más nőket a lakásba.
2010. júl. 1. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak törvényes dolgokban gondolkodom (de abban már bármit megtennék), tehát nem akarok vissszaütni, nem cseréltethetem ki a zárat és nem dobálhatom ki a cuccait. Kupit sajnos ő hagy maga körül és én szeretnék normális körülmények közt élni. Arra is figyelnem kell, hogy a gyerekeknek se sértsem az érdekeit.
2010. júl. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!