Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Anyu vagy a feleségem?
Kicsit bonyolult, kezdem az elején.
4 éve vagyom együtt a feleségemmel, 2 éve házasok, most 8 hónapos terhes.
Anyukám már az elejétől nem kedvelte, sokat vitatkoztak, a feleségem többnyire engedett a kedvemért. Mióta terhes, anya biztos benne, hogy megcsalt és mástól van a gyerek. Tegnap délelőtt ment meglátogatni minket, én dolgoztam. Meglátta, hogy a feleségem ölelkezik egy taxiból kiszálló férfival, aki a feleségem bátyja, csak anya nem ismerte meg. Nem ment be, kint várt amig kijön a feleségem a kutyával sétálni és megpróbálta elgázolni de csak a kutyát ütötte el, a feleségemnek és a babának semmi baja. A kutya lába is csak eltört. A feleségem hívott, hazamentem, elmesélte és választás elé állított, vagy soha többet nem jöhet és a gyereket se láthatja (én látogathatom), vagy elköltözök. Megpróbáltam meggyőzni, hogy nem gondolta komolyan stb de kidobott. A ház az övé. Anya csak ugy enged odaköltözni, ha beadom a válópert, úgyhogy egy barátnál kell meghúzni magamat. Válni nem akarok, szeretem a feleségem és a babát is, de az anyám sokat tett értem, felnevelt egyedül, nem fordíthatok neki hátat. Mit tehetnék? Hogy békítsem meg őket?
Nem értelek. Anyád megpróbálta meggyilkolni a feleségedet és te erre azt reagáltad, hogy nem gondolta komolyan? :D
Remélem, kamu a kérdés.
Anyad oruljon, hogy szandekos emberolesi kiserletert egyelore nem indul ellene eljaras. Ha meg ez kerdes, miutan megprobalta megolni a gyerekedet, akkor ostoba vagy szimplan.
Bar, ez inkabb kamu.
És azt el tudod felejteni, hogy ártani akart a nőnek, akit elvileg tiszta szívedből szeretsz? A nőnek aki hamarosan gyermeket szül neked?
Nem vagy normális, komolyan mondom.
Próbálj visszamenni a feleségedhez.
Anyádat kegyetlenül cseszd le, még egy ilyen, ès te hívod rá a rendőröket.
Ha a feleséged nem fogad vissza, akkor válóper, és elfelejted. Gyerektartàst harcolja ki magának, ha ilyen hülye, hogy kidobott.
Nehogy már te legyèl a hibás.
Ne békítsd ki őket, unokádat se vidd anyádhoz.
Ez reméljük, hogy egy szép mese és kamu....
Ha nem akkor anyukád egy súlyos eset. És a feleség helyében még távoltartási végzést is kérnék ellene.
Ez a kérdés csak számodra bonyolult, kedves Kérdező, mert érzelmileg foglya vagy a helyzetnek.
Ha te látod a történteket a valóságnak megfelelően, kedves Kérdező, és Édesanyád nem gondolta komolyan a tettét, akkor a bíróságot is sikerül meggyőznie az igazáról, ugye? Ebben az esetben a felfüggesztett már siker lenne. Apropó, az állatvédők tudnak már az esetről? Ha igen, akkor halmazatiként nem biztos, hogy megússza felfügggesztettel. Enyhítő körülmény lenne, ha édesanyád önként kezeltetné magát. Ilyen szintű indulatkontroll-hiány a külvilág felől tolerálhatatlan tünet. Ha papírja lesz róla, hogy meggyógyult, és le is ülte a büntetését, akkor mediátor segítségét venném igénybe a helyedben, a célból, hogy ők ketten összebéküljenek. Te nem vagy objektív, a túl közeli és mély érzelmi érintettséged miatt.
Egészséget kívánok a kismamának és babának! Neked pedig felnövést, érzelmi és felelősségvállalási értelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!