Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Anyu vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Anyu vagy a feleségem?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult, kezdem az elején.

4 éve vagyom együtt a feleségemmel, 2 éve házasok, most 8 hónapos terhes.

Anyukám már az elejétől nem kedvelte, sokat vitatkoztak, a feleségem többnyire engedett a kedvemért. Mióta terhes, anya biztos benne, hogy megcsalt és mástól van a gyerek. Tegnap délelőtt ment meglátogatni minket, én dolgoztam. Meglátta, hogy a feleségem ölelkezik egy taxiból kiszálló férfival, aki a feleségem bátyja, csak anya nem ismerte meg. Nem ment be, kint várt amig kijön a feleségem a kutyával sétálni és megpróbálta elgázolni de csak a kutyát ütötte el, a feleségemnek és a babának semmi baja. A kutya lába is csak eltört. A feleségem hívott, hazamentem, elmesélte és választás elé állított, vagy soha többet nem jöhet és a gyereket se láthatja (én látogathatom), vagy elköltözök. Megpróbáltam meggyőzni, hogy nem gondolta komolyan stb de kidobott. A ház az övé. Anya csak ugy enged odaköltözni, ha beadom a válópert, úgyhogy egy barátnál kell meghúzni magamat. Válni nem akarok, szeretem a feleségem és a babát is, de az anyám sokat tett értem, felnevelt egyedül, nem fordíthatok neki hátat. Mit tehetnék? Hogy békítsem meg őket?

2018. nov. 30. 16:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
És te miután kiakarta nyírni a gyerekedet a nejeddel együtt de csak a kutyát ütötte el,még anyut pártolod,én akarnék válni.... Közveszélyes,képes később a babát megmérgezni mert elvett tőle... Beteg ember vedd el anyádat... Odipuszos.. A feleséged már döntött ő fog válni remélem... Még egyáltalán felmerül ez után h anyu vagy ő ott nálad is gondok vannak. Anyám ezek után halott lenne számomra,és feljelenteném kérdés nélkül,leszarva h mit tett értem,sok jót nem tett érted ha ilyen málé lettél,és ha meghal a baba a nejed,mondod o na bumm hazamegyek anyuhoz?... :O
2018. nov. 30. 17:19
 12/31 anonim ***** válasza:
83%

nah ez kamu,

Hogy lehetne annyira beteg vki hogy még az anyjat vèdi ilyen esetben is??

De biztos kamu!

A feleseged is csak ejnye bejnyezik nem?

ha a sajat anyam akarna megölni öt is a sittre juttatnam

Ha anyam ha nem!

Latom nagyon unatkozol...

2018. nov. 30. 17:21
 13/31 A kérdező kommentje:

Próbáltam már rávenni a kezelésekre, járt is pár hétig, kapott gyógyszert akkor jobb volt a helyzet, vidám volt, nem képzelt dolgokat, de abbahagyta mert szerinte befolyásolja az ítélőképességét.

Megkértem a feleségem, hogy ne jelentse fel,valószínüleg nem is fogja, de a bátyja megfenyegetett, hogy ha nem viszem orvoshoz és tartja távol magát tőlük akkor ő megteszi.

Lehet, hogy nem látom tisztán a képet, megpróbálok anyával beszélni és hátha ő ia belátja, hogy hibázott.

2018. nov. 30. 17:21
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

Előző 40 F szívből sajnállak de ne itt ámokfutózz, (hetek óta ide okádod a nőgyűlölő kommentjeidet) a nőhiányos elmeállapotodat te is kezeltesd,a kérdező anyjával mehettek kezelésre. :O

Kedves kérdező én anyámmal innentől köszönő viszonyban se lennék az unokát pedig sose láthatná képes kárt tenni egy csecsemőben is az ilyen.

58N

2018. nov. 30. 17:32
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Lol
2018. nov. 30. 17:38
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Kamu provokatív kérdés.

Ezt nem gondoltad végig.

Aki amúgy is rosszban van az anyóssal és az terhesen megpróbálja elgázolni, és elüti a kutyát abban a percben hívja a rendőrséget, hogy el akarták ütni.

Ennyire unatkozol? Hogy ilyen kamukérdéseket kell kiírnod? Ennyire sekélyes unalmas életed van????

2018. nov. 30. 17:45
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Te még mindíg anyu pici fia vagy, nem vagy "felnőtt"... Kedves mama elég erőteljesen sakkban tart, pont azzal, hogy "egyedül neveltelek, mindent megtettem, légy hálás..." Ha valóban szeretne, azt akarná boldog légy, de ő azt akarja a feleség menjen, te pedig újra anya pici fia legyél, és ő legyen boldog, nem a gyereke, ő saját maga. Susan Forward Mérgező szülők, alapmű. Ha össze tudnád szedni magad, anyut helyre tenni, kénytelen lesz normálisan hozzátok állni. Ti egy család vagytok már, elvileg...
2018. nov. 30. 17:47
 18/31 anonim ***** válasza:
92%

Ha ez nem kamukérdés, akkor anyád egy közveszélyes ember, börtönben van a helye. A feleséged helyében tuti feljelenteném. De nem lehet igazi sztori mert nincs ember a földön akinek a feleségét és a leendő gyerekét ki akarja nyírni az anyja, erre azt mondja nem gondolta komolyan.... Amúgy mindegy is, a tettekért felelősséget kell vállalni és kész.

És még egy dolog. Mi az hogy a kutyának "csak" a lába tört el? Mi az hogy csak? Ő egy érző lény az ég szerelmére! Nincs olyan, hogy csak ennyire, vagy csak annyira él át fájdalmat. Te se vagy százas az biztos. Hasonlítotok anyáddal.

2018. nov. 30. 17:48
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem szeret. Birtokol.
2018. nov. 30. 18:00
 20/31 anonim ***** válasza:
16%
Vajon a kérdező vagy valamelyik sekélyes életű kretén pontoz le mindenkit aki válaszol,...?
2018. nov. 30. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!