Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öleljem meg szerinted?
Van egy lány akivel megbeszéltük, hogy majd kimegyünk a játszótérre és ott találkozunk.(nem randi) Nos, azt nem tudom, hogy amikor búcsúzunk akkor hogyan öleljem meg...
Valami jól bevált szövegetek nincs? Vagy pl. széttárom a 2 kezem és ő majd "veszi a lapot".
igen valóban jó ötlet =)
és igen szerencsére happy end :D
mond neki,hogy csukja be a szemét, akp tőled valami ajándékot, és akkor megöleled és adsz egy puszit, az rajtad áll,hogy arcra vagy szájra ;)
és mikor lesz a találka? majd ugye értesítesz?
engem nagyonis érdekel, hogy mi lett a dologból =)
/2.voltam =)/
Bocsi, hogy nem írtam tegnap, de nem voltam itthon. =)
Holnap délután lesz 3kor. :)
na, már itthon vagyok. most jöttem meg. =)
3 órán keresztül beszélgettünk, de most nem tudom, hogy haragudhat-e rám, mert amikor elbúcsúztunk, ami kb 20 percig tartott, :D akkor az volt, h megöleltem, adtam a szájára egy puszit, ő is megölelt, és megcsókoltam, de teljesen normálisan, sehogyan nem taszított el, semmi. De a szaros, vagyis a petike a mostani pasija az ment ki a haverjával a jáccira... és pont látott mindent. :P aztán teljesen összeveszett vele. és amikor álltam a buszmegállóban, akkor láttam, hogy ő ott sír a másikban. (buszfordulónál, kb. 20 megálló van ott) odamentem hozzá, próbáltam vigasztalni,de már jött is az ő busza és fel állt és most ő csókolt meg engem. :)
wow =)
ez érdekes :D
akkor igazából sinen van a dolog :D szerintem =)
de ha barátságodat keresi, akkor inkább öleldd meg, és semmiképpen se kezdd el h milyen gázos a pasija... de egyébként (szerintem) jól csinálhattad :P és remélem hogy nem a "csak azért is" állapot az, hogy utána ő is megcsókolt =)
szal sok sikert!! :D szerintem menni fog a dolog :D
/ha kell még segítség akkor privát mail,mert nem hiszem h sokszor visszanézek ide =)/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!