Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy a párotok még jegyes volt akkor, amikor közeledett felétek?

Figyelt kérdés
Nem történt semmi, de egy csók majdnem elcsattant. Az illető azzal indokol, hogy kihűlt a kapcsolat, de bennem meg az merül fel, hogy ugyanezt a lépést még egyszer eljátszhatja. Azt hozzáteszem, hogy az távkapcsolat volt egy ideje.

nov. 15. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Elköszönék tőle hiszen eltitkolta, hogy kapcsolatban volt és ha igen a jegyesével megtette velem is inkább meg fogja tenni mint ellenkezőleg.
nov. 15. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha vki még a nagyőjével is ilyen hát nekem nem kéne..
nov. 15. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy byebye örökre. Ott volt a JEGYESE akit veled csalt meg érzelmileg, de majdnem testileg is megtette. Marhára nem tisztelte és téged se ha egyáltalán nem tudtál róla. Még az sem biztos, hogy te vagy az egyetlen akivel félrelépett. Már rég el kellett volna hagynia ha elhidegült tőle. Ez is rossz ómen. Kapcsolatfüggőségre utal hűtlenség és hazugság mellett. Ha ezek után vele maradsz akkor nem vagy nyilván a legélesebb kés a fiókban...
nov. 15. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit a te esetedben, mert távkapcsolatban sem lennék, de ha mégiscsak akkor amint kiderült volna már akkor repült volna. Nem kérdést írnék ide ki.
nov. 15. 16:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Ők voltak távkapcsolatban, nem mi.
nov. 15. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy? Megcsalta és nemcsak veled tuti. Pont csalfa féreg kell? Akkor maradj vele, majd ha téged is megcsal akkor magadat hibáztasd és ne őt mert te voltál olyan "okos", hogy hagytad neki!
nov. 15. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok és értem én, hogy szerelmes vagy, de saját magadat sokkal jobban kell szeretned mint őt minden kapcsolatban. Hazudott neked, mondhatni megcsalta, de tényleg lehetséges, hogy nem először. Tegyük fel, hogy hozzád nem lenne hűtlen. Viszont nem tudsz benne megbízni hiszen az egész kapcsolat titokra/hazugságra épült. Csalódtál benne és ezek után hiába csinál bármit, hogy higyj neki nem fogsz. Ígyis-úgyis a kapcsolatod vele halálra van ítélve és egyes egyedül ő tehet róla.

Természetesen ha te saját magad nem szereted/becsülöd akkor légy továbbra is vele, de meglátod, hogy csak húzod az időd mellette fölöslegesen és legvégül neked fog fájni ezerszer jobban mint jelenleg.

nov. 15. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alapszabály, hogy csak olyannal jövök össze, aki túl van az exén. Márpedig aki éppen együtt volt valakivel, amikor mi randizni kezdtünk, akkor azon nem volt túl. A "két hete szakítottunk de már túl vagyok rajta" szöveg is redflag, az meg főleg, ha még ilyen csalfa is. Úgyhogy kidobnám.
nov. 15. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kellene az ilyen.
nov. 15. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Semmit. Nem érdekelne.
nov. 15. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!