Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm párja?
Na szóval a barátnőm meg a párja már 7 éve vannak együtt [a lány 25,a srác 29éves]. Kezdődött azzal,hogy a srác elkezdett lányokkal írogatni a barátnőm hátha mögött aztán mikor a barátnőm lebuktatta és elköltözött tőle ment utána mint a pincsi kutyák meg sírt neki,hogy ő így szereti meg úgy szereti,de megmagyarázni nem tudta,hogy minek írkált más lányokkal. Oké,rendben ezt megbeszélték,de attól kezdve időközönként [olyan 1 év vagy 9hónap talán] mindig eljátsza ugyanez és ugyanez a forgatókönyv,hogy ő írkál egy csajjal lebukik és a barátnőm elköltözik aztán megy utána,sír neki,hogy ő sajnálja meg ilyenek,de megválaszolni nem tudja,hogy ezt mégis mi a francnak csinálja. Na ez már vagy 5ször megtörtént. Persze a barátnőm nagyon szereti meg nem tud elszakadt tőle. Én mondjuk nem tudom,hogy ennek a fasznak mi zajlik az agyában le ilyenkor
Ez valami betegség vagy mi ?
Én biztos nem hallgatnám végig ezt újra és újra.
Tudja a hapsi, hogy megteheti, úgysem lesz következménye, mert úgyis vissza megy hozzá.
És miért csinálja ezt a barátnőd?
A pasi egy idióta, pont.
De a barátnőd a legnagyobb lúzer a történetben. Hagyja már ott ezt a parasztot...
És a barátnődnek mi játszódik le a fejében, mikor az 5. ilyen alkalom után is visszamegy hozzá? Én ezt nem értem. A srác még érthető, eleve nem a hűség szobra, sosem lesz az, és mivel mindig el van neki nézve, nincs következménye a tetteinek. Persze hogy csinálja újra meg újra.
De a csaj miért hagyja magát folyton megalázni? Miért nincs egy kis önbecsülése és dobja ki végleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!