Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretné a barátnőm, hogy én csináljam a körmét?
Gyakran panaszkodik, hogy akihez rendszeresen jár az bunkó, drágán dolgozik, ráadásul nem is annyira szép a munkája, se nem tartós. De itt, falun a másik csajhoz nem tud sehogy se időpontot szerezni, mindig tele van, tömegközlekedés rossz, csak ezért nem akar máshová menni.
Igazából én is körmösként dolgozom, szóval nem lenne gond, ha hozzám jönne. (Igen, hetero férfi vagyok, get over it.) Komolyan, egy szavába kerülne, a saját munkaidőmön kívül is nagyon szívesen vállalom tök ingyen, basszus, csak a barátnőmről van szó, négy éves a kapcsolat, együtt élünk. De ezt sem szeretné. Nem mondja meg, hogy miért. Látta már, hogy a vendégeimnek miket csináltam, és tetszett neki, szóval még azt se lehet mondani, hogy biztos nagyon bénának tart ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!