Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak cseléd, szponzor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak cseléd, szponzor, szexsegédeszköz a másik, a gyerekkel szemben?

Figyelt kérdés

Sok szülő, (Főleg nők.) miért nem engedi az új párjának, hogy nevelje is az előző házasságából született gyereket, és ne csak eltartsa és kiszolgálja?

Ilyenekre gondolok, mint:

- Miért nem szabhatja meg, hogy mikorra kell hazaérni, vagy elmehet-e bulizni? Mert nincs kedve egy kamasz összevizelt, lehányt cuccait mosni.

- Miért nem szólhat bele a gyerek tovább tanulásába, miközben ő is beletesz a kalapba, ráadásul semmi kedve majd együtt élni egy 30 éves felnőtt "gyerekkel", aki nem talál melót a "Büfé - Ruhatár" diplomapapírjával?

- Miért tilos a nevelőpofon? NEM állandó, félholtra verésről beszélek! De amikor a másik gyereke anyázik neki, vagy aranyásónak/toyboy-nak nevezi (Miközben mondjuk lehet, hogy nála laknak, vagy ő tartja el őket.) Vagy részegen, buliból hazaérve, szexuális utalásokat tesz, vagy el akar zavarni, mert szerinte akkor újra lenne 2 valódi szülője. Vagy ha lop otthonról. Ilyenkor 1 nevelő pofon hatásos.

nov. 15. 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem azért van a második férfi tartva, hanem azért, hogy a gyereknek picivel magasabb pénzből lehessen gazdálkodni.

Aztán ha előkerül az igazi fater, még ellened is hangolja a gyereket, ő lesz a menő hétvégi fater, akinél lehet KFC-s kaját zabálni, tévézni éjfélig meg nem kell fogat mosni.

nov. 15. 14:50
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Nincs jogod megpofozni egyszer se hiszen nem vagy az anyja, apja és ha te a hányást nem akarod feltakaritani, nem akarsz rá figyelni még beteg akkor nem szereted mint a saját gyereked úgyhogy ismét nincs jogod ahhoz sem, hogy beleugass a nevelésébe. Legyetek külön kasszán, vagy szakíts.
nov. 15. 14:51
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
#2: Ha úgy szereti, mint a sajátját, akkor sem szólhat bele, pont erről szól a kérdés...
nov. 15. 14:52
 4/16 A kérdező kommentje:

2. Kérj meg valakit, aki tud szövegértően olvasni, hogy segítsen neked ezt értelmezni!

"- Miért nem szabhatja meg, hogy mikorra kell hazaérni, vagy elmehet-e bulizni? Mert nincs kedve egy kamasz összevizelt, lehányt cuccait mosni."

Nem beteg, RÉSZEG/DROGOS a "gyermek" a példában.

nov. 15. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

De hát nem szereti ha pofozkodni akar, beleugat hova járjon iskolába, vagy amikor részeg szarik rá mi baja lehet, inkább a hányással törődik, hogy ő aztán nem fogja feltakarítani.

nov. 15. 14:55
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Szóval még rosszabb mert beteg tényleg és hány miatta, bepisil, de téged nem érdekel csak az, hogy te parancsolgass! :D
nov. 15. 14:56
 7/16 A kérdező kommentje:

5.

Te is gyakorold a szövegértő olvasást!

- Beleszólhat a tanulásba, ha ő is fizeti a tandíjat + albit/koleszt. És ahogy írtam, gondol a gyerek ÉS a saját jövőjére is.

- Ha a tiltás ellenére részeg, akkor kínlódjon!

- Miért takarítson? Ha piálni tud, felmosni is tudjon a kölök!

nov. 15. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

2# itt arról van szó, hogy brutál mód leissza magát amit teljesen megértek a részéről.

Amúgy én se értem miért nem lehet semmi beleszólásod, ha házasok vagytok a szülővel és egy életközösségben éltek, szerintem úgy fair, hogy a te gondolataidat is számításba veszitek. Nekem az anyai oldalon van mostoha anyám, mert én apámhoz költöztem válásuk után, mert az ő háza abban a városban van ahol a sulim volt. És amikor a nevelő anyám lekevert egy pofont kb fater lekevert mégeggyet mert nevelő anyámat pofonig irritáltam. De ez már ilyen újkeletű dolog, hogy nincs nevelő pofon és sehogy se elfogadott. Meg tudod, ilyenkor mindenki hirtelen okosabb lesz gyerektartással kapcsolatban.

nov. 15. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Azt addig dögöljön meg a húgyban, hányásban? Minek fizeted a dolgait? Attól nem fog jobban tisztelni, pénzzel nem lehet kiérdemelni ugye...
nov. 15. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Férfiak a saját kölykeik mocskát sem takarítják.

Általában az ilyen kapcsolatokban külön kassza van. Ha belemész közös kasszázásba, te vagy a hülye.

nov. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!