Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pontosan egy egyetemista lány szponzorálása?
Figyelt kérdés
aug. 7. 18:14
1/10 anonim válasza:
Vajon mit?
Fizeted neki az albit, a rezsit, a ruháit... Az összes költségéért cserébe. 🙃🤔
2/10 anonim válasza:
Uhh... A szex az kimaradt. Általában szexért cserébe szokott lenni ez. Ilyen sugar daddy sugar baby izé. Vagy néha kísérgeti valahová a csajszi a másikat.
3/10 A kérdező kommentje:
Sokan csinálják?
aug. 7. 18:23
5/10 anonim válasza:
Igazi qurvak .. gyerekuk remelhetoleg sosem lesz.
6/10 anonim válasza:
Bezzeg engem senki nem akart szponzorálni egyetem alatt. Volt barátnőm és dolgoztam is, de meg tudtuk volna oldani.
8/10 anonim válasza:
Nemcsak az egyetemista lányok csinálják, hanem a srácok is.Öreg pasikhoz járnak szexelni,sokszor gusztustalanságokra.
Olyan mesélte, aki csinálta egy évig, de forgott a gyomra és abbahagyta.
9/10 anonim válasza:
Szebb megnevezése annak, amikor szexért fizetsz. Abban más egy sima kurvától, hogy neki valszeg te vagy az egyetlen. Az egész havi kiadásait fizeted, meg amiket még pluszban akar, cserébe szexel veled, amikor akarod. Előnye, hogy viszonylag bármikor ráér.
10/10 anonim válasza:
A lanynak az elonye hogy egesz eleteben hordozhatja a mentalis betegsegeket ez miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!